Дайте съвет какви мултивитамини да си взема

06.03.16
23:39

Никога не съм пил мултивитамини и съм решил да пробвам. Разполагам с 50 лева и съм решил да си купя такива мултивитамини от, които наистина ще има полза и ефект. Разчитам на вас да ме ориентирате кои точно да си купя, защото има толкова много марки на пазара и не мога да реша. Четох в нета, че Opti-Men не са били лоши, а и гледам в bodybuilding.com са на 1-во място по рейтинг. Какво мислите за тях?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.03.16
10:04

Orange Triad, пия втора опаковка и съм доволен. Преди това съм пил алфа мен на МП, аналогът им от БП, двата на пийк. От орандж за първи път усетих ефект от витамини.

07.03.16
10:05

+ това в оринджа има и ставен комплекс :)

12.01.17
16:33

Търся качествени витамини за средна натовареност (работа най-вече), както и за леко трениране (вкъщи засега).

Колебая се между тези АДАМ 120tabl. и Ориндж триадата.
http://shop.bb-team.org/now-foods-adam-mens-vitamins?gclid=CPCDlbTfvNECFcsV0wod6Y8ITw#product-description

Принципно, ще ми трябва и джойнт стак... вече като почна да тренирам, но ми се ще да не е пак Анимал Флекс.
Иначе омегата ще я взема под формата на масло от крил. Но глюко/МСМ/хондрото не знам какво да е?

Тези витамини ако се пият по половин доза (1табл) , не всеки ден, (или 1/2 таблетка) - няма да е проблем нали?
С кои мастноразтв. витамини и минерали не бива да се прекалява?

Гледах и други, но рядко има с изцяло хелатни/органични форми и отсъствие на оксиди, карбонати и сулфатни форми... или ако намеря такива с хубави натурални форми и в по-нормални дози - са почти колкото АДАМ-а като пари и ще свършват за 1-2 месеца. Бих дал линк, но ме притеснява цензурата.

Мнението беше редактирано от hakama на 12.01.17 16:38.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1