Какво точно правят упражненията за крака на тялото ми ?

12.03.16
20:46

Преди около 4-5 месеца започнах фитнес и имам един въпрос
Знам , че за вас това може да звучи смешно с фики шегите , но аз искам да имам слаби крака :D
В програмата ми -  правя крака веднъж в седмицата , но нямам идея какво точно правят тези упражнения за краката ми :
-Клякане с щанга
-Онова упражнение , в което си легнал по диагонална позиция на долу и буташ тежест на горе ( не му знам името )
-Упражнението , където сядаш и дигаш за краката си тежест на горе ( онова за бедрата , и на него не му знам името :D )
-Упражнението , където се навеждаш напред и дигаш с крака си тежест назад ( първо с левия , после с дения крак :D )
-Упражнението , където взимаш две гири и клякаш напред и назад като си редуваш краката ( вече свикнахте предполагам (wave)
-Упражнението за  прасец , където сядаш и има една тежест над краката си и го правиш като си дигаш стъпалото на крака на горе
Какво точно правят тези упражнения ? Качвам ли маса на краката с тях , просто ги оформям или ?
Много бих оценил помощта и съжалявам за глупавия въпрос

12.03.16
21:36

Това дали качваш маса зависи от това как се храниш, с какви тежести и по каква методика тренираш.

П.п. За 4-5 месеца не успя да научиш имената на 5 упражнения? Как изобщо знаеш дали ги правиш правилно ако не можеш да ги назовеш? Направи си труда да се образоваш малко по темата, в сайта има раздел упражниения, всичко има снимки и видео. Гледам, че се смееш след всяко обяснение, само че хич не е смешно, а е срамно. ;)

12.03.16
22:10

С тия упражния ще качиш поне 10 кила чист москол, ако си земеш БЦААААААА ще качиш 15 кила от най качествената москолна маса

П.С : За сега не си взимай добавки а остани натурален защото на стари години ще имаш проблем с малкият си приятел :)

Мнението беше редактирано от Deads&OHP на 12.03.16 22:12.

12.03.16
22:40

Не мисли само за визуалната част на нещата.
Както едно дърво се нужда е от здрави корени, така и човекът се нуждае от здрави и стабилни крака. Примери с природата до утре могат да се дават.
Някой ден ще ти се наложи да пренесеш нещо тежко, тогава бицагите няма да ти помогнат.
Силните и стабилни крака са в основата на всяко здраво, силно и хармонично тяло.

12.03.16
22:43

ЕБАСИМO

1.Хакен клек
2.Бедрено разгъване
3.Бедрено сгъване
4.Напади
5.Повдигане на пръсти от седеж(за прасец)

Упражненията за крака влияят така на краката, както упражненията за гърди влияят на гърдите, с този бонус, че упражненията за крака стимулират развитието И на другите мускули :) С други думи - ако тренираш тежко, ще качваш маса, краката ще ти изглеждат все по-добре, но към това ще добавиш и цялостна сила и маса на тялото :) Ако добавиш и добро хранене, иначе може не само да не качваш, а и да отслабваш ;)

Мнението беше редактирано от satisfaction на 12.03.16 22:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1