Повдигане на щанга от лег - трицепс (тесен хват)

24.03.16
07:15

Преди правех 2 упражнения за трицепс:
1.Френско 3х10
2.Тесен хват 2х10
По тежички, не се напомпвах много на другия ден нямах мускулна треска, обаче  ръката ми изглеждаше някак си по плътна.
От скоро започнах да правя
1.Френско
2.Кик-Бек
3.Кофички на пейка
На другия ден имам треска, обаче някак си това чувство го няма в ръцете като при първия вариант.
Искам да питам, при тесния хват, аз го правя малко грешно сигурно хващам лоста с около 10см разстояние и лактите ми стърчат встрани, дали да не го хвана малко по тясно от раменен хват?
Вадя си този извод защото при Лег класически хващам малко по широкото от раменен и усещам трицепса дори как се товари

Ами няма как да сравняваш лег с тесен хват и кик бек. :) Нормално е да се натоварваш различно.

Също така е съвсем нормално трицепсите да участват в движенията за гръдните мускули, както е класическия лег.

Конкретно за твоето изпълнение: снимай клип.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1