10.04.16
20:31
Здравейте! На 25г. съм, 178см, 73-4 кг. Искам да повиша теглото си, но възможно най-чисто. Ето и режимът, който спазвам вече седмица и мисля поне до юли месец да изкарам на него:
Закуска - 2 цели яйца и 3 белтъка.
Второ хранене - 100 гр овес с банан вътре, мед и канела или овесени бисквити 100 гр и 1 банан допълнително.
Трето хранене - 250 гр ориз (300 гр картофи варени или печени) и 150 гр свинско месо или телешко.
Четвърто хранене е идентично на хранене 3-то.
Хранене пето - 250 гр салата по избор и 150 гр месо свинско или телешко.
Хранене 6 - то е по избор и при необходимост (тъй като често съм гладен около 22ч.). 200 гр извара направена на салата със настърган сварени 2 белтъка от яйце, зехтин, сол и черен пипер
Тренировката ми е след 4-тото хранене като не ям час преди и час след нея.
Позволявам си 1-2 пъти най-много в седмицата да заменя някое от храненията с нещо не толкова здравословно (ако ме разбирате :) )
Приемам всякакви мнения, критики, забележки, поради фактът, че до сега съм тренирал, но без каквито и да е режими на ядене, но късно осъзнавам, че там е истината!
Можеш да приемаш овеса с прясно мляко. Увеличи месото с 200-300гр. Яйцата са ОК. Извара може и по 300гр.
11.04.16
20:10
Здрасти! Би ли написал приблизително в какви часове е всяко от храненията?
Защото не е задължително да се храниш по 6 пъти, за да постигнеш целта си и ми се струва, че ако са много близко храненията, можеш да слееш някои.
Дали е достатъчно това, което си решил да правиш - ами, практиката ще ти каже. Изкарай още седмица-две и се наблюдавай през това време.
Във всички салати слагаш зехтин или само в хранене 6?
@ANZy не приемам на този етап млечни продукти
@Веорника
Здравейте!
Ето и приблизителните часове на храненията ми:
1- 7-30 - 8ч.
2.10 - 10-30ч.
3.12-13ч.
4.16-17ч.
тренировка от 19 до 20ч.
5.21ч.
6. не винаги, но около 22-30
Зехтинът го ползвам в салата на вечеря и последващата извара преди лягане.
Извън това, какво бихте ми препоръчали за заместител на последното хранене - изварата?