искам да отслабна.

12.04.16
10:14

Здравейте на всички. Нов съм и сигурно няма да се изкажа правилно,но искам да попитам как да отслабна . Не съм се занимавал с спорт. 190 см 125 кг 28г. Как да започна. Какво да ям и т.н.  кг ми не са от много ядене и застояване.
Благодаря предварително на включили те се !

12.04.16
11:13

Форумът се пръска по шевовете от подобни теми... търсачката ли не се вижда добре, или?

Мнението беше редактирано от Pleasure на 12.04.16 11:15.

12.04.16
13:03

казано от Momchil Srednqshki на 12.04.16, 10:14:

кг ми не са от много ядене и застояване.

Ами от какво са?

12.04.16
14:01

В тоя сайт има де що ти дойде на акъла, аз лично се възползвам от цялата информация която ми е необходима. Почети малко сигурен съм че ще намериш това което искаш, поздрави ;)

Здравейте ! Днес попаднах на BB Team, успях да прочета доста хубави статий и реших да си направя профил.
Обръщам се към Вас по един клиширан въпрос и той е ” Как да отслабна ?”
Висока съм 168 сантиметра и тежат в момента 52 килограма и съм на 18 години.
Как тренирам аз ?
С пътека - обожавам да тичам, колкото и странно да звучи в седмицата имам 4 тичания по 60 мин разбределени с интервал 4 часа по 20 мин (общо 3 бягания на ден) и 2 по 40 разпределени по същият начин (общо 2 бягания на ден).
Ден 40 мин - 500 калорий / 6.6 км
Ден 60 мин - 750 калорий / 9.9 км
Неделя почивам.
Винаги се старая да приемам толкова колкото горя и никога не приемам повече от 500 - 800 калорий на ден.
Как Ви звучи това ?
Храня се с Healthy Food.
Приемам сурови фъстъци 100..150 грама на ден с кисело мляко 0.1 % масленост и плодове като Фреш Грейпфрут или зелена ябълка гледам да се ограничавам от другата храна за да ям повече сурови ядки но мисля че приемам много мазнини от тях и забавят свалянето на килограми.
Какво мислите за суровите ядки трябва ли да се придържам към 50-то грама на ден ?

12.04.16
18:42

казано от SvetoslavS на 12.04.16, 13:03:

казано от Momchil Srednqshki на 12.04.16, 10:14:

кг ми не са от много ядене и застояване.

Ами от какво са?[/quote

Имах предвид че не се тъпча . имал сам доста травми , не че не ям грешно
За тва писах понеже не разбирам и очаквах някви насоки ...

12.04.16
23:06

казано от Антоанета Танева на 12.04.16, 18:00:

Здравейте ! Днес попаднах на BB Team, успях да прочета доста хубави статий и реших да си направя профил.
Обръщам се към Вас по един клиширан въпрос и той е ” Как да отслабна ?”
Висока съм 168 сантиметра и тежат в момента 52 килограма и съм на 18 години.
Как тренирам аз ?
С пътека - обожавам да тичам, колкото и странно да звучи в седмицата имам 4 тичания по 60 мин разбределени с интервал 4 часа по 20 мин (общо 3 бягания на ден) и 2 по 40 разпределени по същият начин (общо 2 бягания на ден).
Ден 40 мин - 500 калорий / 6.6 км
Ден 60 мин - 750 калорий / 9.9 км
Неделя почивам.
Винаги се старая да приемам толкова колкото горя и никога не приемам повече от 500 - 800 калорий на ден.
Как Ви звучи това ?
Храня се с Healthy Food.
Приемам сурови фъстъци 100..150 грама на ден с кисело мляко 0.1 % масленост и плодове като Фреш Грейпфрут или зелена ябълка гледам да се ограничавам от другата храна за да ям повече сурови ядки но мисля че приемам много мазнини от тях и забавят свалянето на килограми.
Какво мислите за суровите ядки трябва ли да се придържам към 50-то грама на ден ?

Надявам се този пост да е груба шега.

Имах предвид че не се тъпча . имал сам доста травми , не че не ям грешно
За тва писах понеже не разбирам и очаквах някви насоки ...

Целият форум се основава на насоки, толкова ли е сложно да използваш търсачката? Нужно ли едно и също нещо да се дъвче сто пъти?

Мнението беше редактирано от Pleasure на 12.04.16 23:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1