Да продължа ли да я правя ?

12.04.16
16:01

Първо здравейте приятели, та днес ми се случи един проблем ,правех СУМО мъртва тяга и някъв започна да се смее и ми каза - цитирам “ква е тая жабешка тяга бе,хахаха няма такава тяга” и приятелите му започнаха да се смеят ,естествено на мен ми стана тъпо ,та да продължавам ли да я правя ?

Не обръщай внимание на тези хора.
Те нямат какво да ти кажат по отношение на тренировките.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.04.16 16:11.

12.04.16
16:23

казано от Tihomir Donchev на 12.04.16, 16:01:

....та да продължавам ли да я правя ?

А ти имаш ли идея защо а правиш? Трибоец ли си? С нея искаш да наблегнеш на определени мускули? Защо си избрал нея пред нормалната тяга?

12.04.16
16:29

Не е нужно да си трибоец за да я правиш и да знам защо я правя,по удобна ми е и наблягам на гърба и бедрата.

Мнението беше редактирано от Tihomir Donchev на 12.04.16 16:32.

12.04.16
16:30

казано от Кольо Пияндето на 12.04.16, 16:10:

Не обръщай внимание на тези хора.
Те нямат какво да ти кажат по отношение на тренировките.

Добре,благодаря

12.04.16
16:59

Кво’ те интересува мнението на хората?!
И на мен са ми викали “За какво ти е тоя клек, за какво ти е тая тяга, защо тренираш крака, защо не си на сплит” ама ми е все тая.
Аз се развивам и прогресирам, а същите тези питащи си стоят хилави целогодишно ;) . Тренирай си както ти се тренира, развивай се, не ги гледай другите.

12.04.16
17:04

Добре,благодаря ти,а иначе мъртвата тяга или сумо тягата натоварва повече?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1