Започвам да тренирам и искам съвет.

13.04.16
21:08

Здравейте! Реших да започна със стрийт фитнеса. Проблемът ми е , че нямам и идея от къде да започна.  На 17 съм и мога само 10-12 лицеви опори.... набиране 1-2 непълни... абе пълен фарс така да си го кажем. Едни приятели ме запалиха и от утре започвам. Може ли някакъв съвет как да изградя тренировките си или поне примерна програма.

ПП. Забелязъл съм, че ако се пускам от лоста мога да направя повече от 3-4 набирания, но ако се държа през цялата серия почти нямам сила.

13.04.16
21:52

http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast
http://www.bb-team.org/articles/4287_kak-da-trenirame-na-lostovete-II-chast

15.04.16
02:02

Пускай се от лоста и си прави по 2-3-4 набирания и ги редувай с кофи на същия брой (лактите назад, не на страни)
Почивай си между тях със български клекове, напади или сумо клекове - със собствено тегло
Направи това горното няколко пъти
После лицеви с хоризонтални дърпания с опора на краката - подпираш краката на височина около хвата и дърпаш - по-лесно е от набиране.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1