01.05.16
20:00
Здравейте! Това е първият ми пост и не знам как точно трябва да го напиша, затова ще карам директно. Имам странна форма на дупето-краката не са ми от най-големите и талията също, но при дупето имам голям проблем-отстрани е вдлъбнато. Аз не го харесвам, въпреки, че другите не го забелязват. Как мога да го оправя, не знам. Чета навсякъде в български, английски, немски сайтове, но упражненията, които ги описват явно при мен не действат. От 4 месеца ходя на фитнес, но пак резултат има само в коремната област. Ако може да ми кажете някакъв режим- хранителен и тренировъчен, който да действа по-бързо. Не че давам зор, но съм на море юли, а дотогава трябва да съм го променила.
01.05.16
20:29
Снимки нещо asl pls? С цял бански или...? За един преател питам.
Качи някоя снимка с клин на дупето за да се добие някаква представа все пак.
Плоско ли е не разбрах? Може да имаш нужда да качиш малко маса при седалището за да се оформи по-добре. Няма начин упражненията да не действат за да го оформят и стегнат. Някъде бъркаш нещо и хубавите работи стават бавно иска се постоянство. :)
Мнението беше редактирано от Bella на 02.05.16 06:53.
02.05.16
07:55
Ето такова е. В смисъл не е от най-плоските, но не е и изпъкнало много. Нямам представа как да кача мускулна маса само там. От година и 2 месеца съм на постоянни диети, но мисля, че ям достатъчно.
Определено има нужда от стягане и оформяне :) както и краката ако е твоя снимката :)
02.05.16
09:51
Не, снимката не е моя, но формата е горе-долу същата. Въпросът е, че от 4 месеца ходя на фитнес и резултат не виждам. Ако можете да ми кажете някакви упражнения. Аз сега правя 30-дневното предизвикателство.
02.05.16
11:12
По първоначалното ти описание не става ясно какво точно имаш предвид под “квадратно дупе” и проблема с “вдлъбнатото отстрани”.
Добре, че си сложила снимката. Ако твоето седалище се доближава максимално много до това от снимката, то:
- имаш нужда от повече активно тегло в тази зона
- имаш нужда от тренировки, които да предизвикват по-силово мускулатурата в тази зона
- нищо не си описала за хранителния си режим, но е ясно, че и там трябва да обърнеш внимание (виж раздел “хранителни режими” и почни да четеш).
Какво включва това 30-дневно предизвикателство? Не знам дали знаеш, но има най-различни такива предизвикателства, включително с упражнения за корем.
Ако сега си започнала да тренираш, а преди тези 4 месеца не си имала кой знае каква физическа активност, се зареди с търпение.
02.05.16
11:35
Хранителният ми режим се състои в следното: за закуска-половин кофичка кисело мляко с трици, 40 минути по-късно изяждам 1 ябълка, а за обяд и вечеря редувам протеини и въглехидрати (всякакви). Пия по 2+ литра вода. Прочетох, че тази структура се нарича мъжка, защото мазнини се трупат между талията и дупето-откъдето идват и тези вдлъбнатини отстрани. Фитнесът го спрях преди седмица, заради училището, така че сега правя упражнения само в домашни условия. Ще се запиша на лека атлетика по-нататък, след като завърша. Ако може да ми кажете как точно мога да кача маса, но само там, където ми трябва? Иначе, не смятам, че съм слаба, ако може да ми кажете дали трябва и да сваля някой килограм: висока съм 1,70 и тежа 55 килограма.
Мнението беше редактирано от Съни Лалима на 02.05.16 11:39.
03.05.16
00:34
Явно се срамуваш да качиш твоя снимка , за да получиш и адекватен отговор. Защото никой не може да гадае.
03.05.16
18:40
Съвети?
Мнението беше редактирано от Съни Лалима на 03.05.16 20:05.
03.05.16
18:44
Клек и тяга. Много клек и тяга.