Здравейте,
09.07.2016 г.
- кисело мляко 6% кофичка
- риба, 3 фх Вита, тахан с мед
- домат със сирене, кашкавал, малко пил.пържола от бут, печен патладжан
- резен кашкавал, к.мляко
Общо взето храната днес е от всичко по - малко - обядът е основното хранене, вечерта - щипване от тук, от там.
Здравейте,
10.07.2016 г.
- кофичка к.мляко 6 %, парче шоколад линд бял
- риба, 3 фх, тахан с мед, няколко картофа
- 2 яйца с масло, извара, чушка, малко сирене
Между обяда и вечерята 9 ч. прозорец, който завърши с тренировка и който изобщо не усетих, таханът на обяд ме задържа сита цял ден и имах енергия за всичко планирано. Харесва ми, когато се получават нещата.
Здравейте,
11.07.2016 г.
- кофичка кисело мляко 6%
- 2 яйца, не повече от 100 гр. сирене, червен пипер, черен пипер; шепа сушени сливи
- пъстърва печена, чушка, 2 фх Вита
- към 150 гр. извара
Пъстървата трябваше да е сьомгова, но .... отварям плика и разбирам, че са ми дали мешано в магазина - сьомгова и обикновена. Служителят нещо се е объркал, изглеждаше нов - може би заради това. Карай де, не е кой знае какво.
Здравейте,
12.07.2016 г.
- кофичка кисело мляко 4,5 %
- 2 яйца, около 100 гр. сирене, червен пипер, риган
- 60 гр. сушени сливи
- пъстърва с 2 фх, чушка
- извара
Днес много добре ми се получиха нещата, всичко по план. Утре съм замислила малко прегрешение - Рафи бял / течен шоколад, това е любимият ми сладолед (;
Мнението беше редактирано от Delilah на 13.07.16 07:00.
казано от Ema Petrova на 13.07.16, 06:58:
12.07.2016 г.
Рафи бял / течен шоколад, това е любимият ми сладолед (;
И моя и моя (inlove) В комбинация с йогурт никак не е лошо :)
Здравейте,
13.07.2016 г.
- пакетче лешници
- 2 фх Вита, 60 гр. сушени сливи
- сладолед Рафи бял шоколад 200 гр.
- пъстърва, 2 фх Вита, лешници
Лешниците много ме загряват, забелязвам, че когато ги ям винаги ми се повишава температурата и ми става топло. Киселото мляко ми действа обратно, дори и да е със стайна температура ме охлажда. Сладоледът беше много як, изкефих му се, ако си взема цяла кутия - ще й видя сметката много бързо. Мислех 1 топка само, ама момчето на щанда не сипваше щедро, явно не беше свикнал на лакоми хора и аз му викам дай по - големи топки и той па взе, че се притесни хаха на обяд пък не можах изобщо да седна като хората, изядох 2 фх в движение и туй то. Протеиновият хляб на Вита ми харесва, случайно си го намерих в вкъщи, в шкафа - щом е там значи е и мой, и мога да си разполагам с него както си поискам.
Мнението беше редактирано от Delilah на 14.07.16 10:24.
Здравейте,
14.07.2016 г.
- кисело мляко 3,6 % кофичка
- 2 яйца, почти 100 гр. сирене, сушени сливи
- пуешко филе на скара, зеленчуци на скара, няколко картофа
- 2 лъжици извара; 1/2 кенче швепс
Вечерята беше навън, месото не ми стигна, исках, очаквах, желаех повече, за това пък бяха наляли яко мазнина в зеленчуците. Викам си я каква малка гарнитурка, ама яко тежко ми стана след като я изядох. Гонеха се 2 картофа (2 резена, не цели) - печени, пиперосани, но и много мазни. Харесаха ми въпреки мазнината. После ожаднях и в съзанието ми изникна мисълта за .. Швепс, угодих си. В задушната топла вечер ми дойде доста добре (;
Мнението беше редактирано от Delilah на 15.07.16 09:38.
Здравейте,
15.07.2016г.
- пакетче лешници
- хляб Вита, сушени сливи
- пъстърва на скара, 2 фх, чушка
- фх с мед и фх със зехтин - тук количества незапомнени хаха
Днес много ми се яде, денят беше сравнително активен. Желание за доста въглехидрати днес, което означава само едно - скоро ще ми дойде.
Мнението беше редактирано от Delilah на 16.07.16 08:54.
Здравейте,
16.07.2016г.
- к.мляко 6%
- 2 яйца с масло, сирене (около 50 гр.), чушка
- сушени сливи
- 200 гр. пъстърва на скара, хляб пълнозърнест
- к.мляко, сладко от смокини
Що ядох след вечерята и аз незнам хаха ядеше ми се, трябва да се обуздавам. Това е лакомия, а не бива да се поддавам, щото яденето верно е кеф, ама когато трябва и си гладен ... е още по - голям кеф. (; Вписвам една тренировка - любима ми е.
Тренировка:
2 серии интервално скачане на въже 50:10
4 серии, 20 кг.
- планк 60 сек
- 5 лицеви опори
- напади по 10 на крак (20 общо)
- военна преса х 7
- В преси 20
- колена - лакти 20
- чуково сгъване с 6 кг. х 10 на ръка
накрая скачане на въже 2 серии интервално като в началото
военната преса я правих заедно с нападите и не отделно
може и нещо да забравям, понякога се отплесвам да правя и кардио .. е не е кой знае какво - може да е имало някое бърпи или скоци
ПП: упражненията не са така подредени
финиш 32 мин.
Мнението беше редактирано от Delilah на 17.07.16 17:40.
Здравейте,
17.07.2016 г.
не си спомням особено много - нямаше тренировка и храната беше зле, сладолед, салата с бяла риба и киноа от Хепи, хляб със сладко, мед и орехи и т.н. На час по лъжичка. Бях цял ден навън.
18.07.2016 г.
- кофичка к.мляко 4,5%
- 2 яйца, 100 гр. сирене, червен/черен пипер
- сушени сливи
- пил.гърди на скара, спелта
Мнението беше редактирано от Delilah на 19.07.16 19:54.
Здравейте,
19.07.2016 г.
- кофичка к.мляко 4,5 %
- 2 яйца, 100 гр. сирене, черен / червен пипер; шепа сушени сливи
- пил.пържола от бут, пил. гърди, спелта
- червена чушка, извара
Мисля да спра изварата за известно време, подувам се като че ли от нея, иначе засища. Купих пилешка пържола от бут към 460 гр. сурова, изпечена излезе не повече от 250 гр. На вкус е ок, ама така да ми се свива не ме кефи. Пилешките гърди също се свиват, ама не чак толкова.
казано от Ema Petrova на 20.07.16, 09:12:
Купих пилешка пържола от бут към 460 гр. сурова, изпечена излезе не повече от 250 гр. На вкус е ок, ама така да ми се свива не ме кефи. Пилешките гърди също се свиват, ама не чак толкова.
И мен не ме кефи изобщо хаха, затова купувам пилешки гърди, но интересното беше, че от цяло пиле,което майка ми обезкостява и отделя гърдите за мен, процентно по-малко се стопиха от гърдите,които си купувам в тарелка, а е една и съща фирма. Ако следвам логиката, значи след като обезкостят пилетата и отделят гърдите ги пълнят с вода или те си знаят с какво, все пак са по-скъпата част и 20-30% отгоре си е далавера. Не е практика само при цели пилета явно. То при тебе в случая доста са се свили около 40%, не взимай повече на тази марка, при печене е нереално да остане толкова.
И двете бяха една и съща марка, даже вкъщи разбрах, че едното не са гърди. Като цяло винаги пил.пържола от бут се свива много, сурова я гледаш голяма сочна пържола и като мине през фурна / тиган и нищо не остава. Ако ще ям пилешко, различно от гърди - предпочитам да е цяло бутче, а не отделно. В момента, в който допря горещия тиган и буквално гледам как изчезва. Свинското месо не е така, там промяната не е кой знае каква, но не ми се яде лятото.
Здравейте,
20.07.2016 г.
- мъфин от нахутено брашно и сладко от боровинки (цели плодове предимно)
- салата: кафява леща, рукола, спанак, домати, маслини, чесън; крем сума от спанак
- сушени сливи
- пъстърва, чушка, 2 фх Вита
Мъфините станаха лилави, сладкото от боровинки ги оцвети много приятно, плодовете паднаха на дъното, т.е. отгоре на формичките като ги обърнах. Много яко.
Иначе днес сутринта закъснявах за работа, метнах ключовете от вкъщи в торбата с храната за обяд, оставих я в хладилника на работа и ... там си и остана. На обяд излязох навън с колегите и съвсем забравих, че кючовете от нас са в хладилника. Разбира се по щастлива случайност точно този ден нямаше никой у нас, след като стигнах пред вратата усетих, че няма с какво да вляза ... и хайде обратно. Гладна, изморена, напазарувала трябваше да се върна, живея на 1 час път от работа. Та 2 часа си изгубих в пътуване и без тренировка за деня, охраната на сградата с уговорки ме пуснаха и си взех ключовете. Можеха и да не ме пуснат. Честно казано изобщо не се ядосах, равнодушно приех всичко. (;
Мнението беше редактирано от Delilah на 21.07.16 08:48.
Здравейте,
21.07.2016 г.
- к.мляко 3.6% кофичка
- 2 яйца, 100 гр. сирене, червен / черен пипер, пакетче солети
- пил.пържола от бут + пил.гърди; сирене със сладко от боровинки (домашно)
- малко мед с орехи
Леле сирене със сладко от боровинки е невероятно, много се изкефих. Днес никаква сила, никакво желание за трениране - измъчена работа. ПМС яко, подуване, 2 кг. +, мисля да не тренирам до края на седмицата, ще си дам почивка. Лошото е, че в тоя период не се засищам ич и съм все гладна. След като ми мине тоя месец ще постегна храната, ще намаля млечните и хляба за известно време да видим как ще се получат нещата. Като цяло не пълнея, но усещам задържане на вода и сутрин съм леко подпухнала. Не съм фен на категоричното изключване на храна от режима, ще ги оставя в някакви малки количества, за да не озверея много. При мен забраните така действат - държа, държа и накрая с гръм и трясък всичко помитам хаха
Здравейте,
22.07.2016 г.
- лимец 100 гр. суров
- оризово кюфте с млечен сос, печени картофи
- пъстърва, 2 фх Вита
- мед с тахан, фъстъци
23.07.2016 г.
9.00 ч. парче баница, 60 гр. шоколад
Тренировка:
4 серии
- напади х 10 на крак
- в преса х 20
- лицеви опори от колене х 10
- колена - гърди от лег х 10
- ренегадско гребане 10 кг х 5 на ръка
15.00 ч. пил.крилца печени 2 бр., пресни сливи
- кисело мляко 3,6 %, още пил.месо, салата
- пъпеш
Уж нямаше да тренирам, но нещо имах прилив на енергия и тренирах. То тва е заради храната, 2-3 дни ям повече и имам енергия. Няма причина - лакомия е, като има и като ми е слаб ангела и те така. Не съм си вкъщи, храната ми е по - различна от обикновено и с малко се засищам. Баницата е с извара и яйца предимно - харесва ми.
Здравейте,
24.07.2016 г.
- 2 яйца + кашкавал + зехтин - омлет
- пил.гърди + кашкавал
- сладко от боровинки / череши
- 2 -3 пресни сливи, сок от бъз с мед и лимон (домашен)
- пил.гърди + спелта + шарлан
- сирене, няколко фурми
Днеска тряяше да се доизяде останала храна, за да не се мъкне и тя към София. Най - лесно е да я носиш в себе си (;
Наблюдавам леко подуване, както и резки качвания и спадове в енергията. Вкусно ми е много и не пълнея от такава храна, ама като цяло не ми се отразява добре - както казах на моменти се чувствам пълна с енергия и после туп ставам като лемур. Не ме кефи, като си ям моите неща ми е екстра - не изгладнявам и не мисля храната, защото знам, че ще ми стигне и няма да се налага да търся. От утре бек ту нормал.
Мнението беше редактирано от Delilah на 25.07.16 09:50.
Здравейте,
25.07.2016 г.
- пил.гърди + кашкавал; сушени сливи
- сусамов тахан, спелта със зехтин, чушка
- пил.гърди
Здравейте,
26.07.2016 г.
- пил.гърди + сметана + горчица
- сушени сливи
- пъстърва, чушка, сусамов тахан
- 1/2 шоколад от този диетичния 277 ккал и т.н.
Здравейте,
27.07.2016 г.
- пъстърва, спелта със зехтин; сушени сливи
- пъстърва, сусамов тахан, 1/2 диетичен шоколад
- чушка
2 л. вода
Здравейте,
28.07.2016 г.
- сушени сливи; пил.гърди + кашкавал
- пил.гърди, малко изостанала риба, сусамов тахан
- чушка
Много тегави са ми тренировките, направо едвам ги изкарвам. Яко ми се спи и нямам енергия ич.
казано от Ema Petrova на 29.07.16, 15:24:
Здравейте,
28.07.2016 г.
- чушка
Много тегави са ми тренировките, направо едвам ги изкарвам. Яко ми се спи и нямам енергия ич.
Да не би да undereat-ваш? Ако не вкарваш достатъчно енергия, нормално да има спад в силата... А какви са ти тренировките, не си описвала скоро?
Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.07.16 17:19.
казано от Afhaengig на 29.07.16, 17:19:
Да не би да undereat-ваш? Ако не вкарваш достатъчно енергия, нормално да има спад в силата... А какви са ти тренировките, не си описвала скоро?
Здрасти, не не калориите се въртят около 2к, не е от храната - не пиша грамажи, но не падам под 350 гр. месо на ден и таханът е поне 100 гр.. Тренировките са ми кръгови - многоставни упражения (клек, тяга, раменна преса, бърпи и т.н.), около 30 мин. за време ги правя, тежест 20-5 кг. Когато тренирам ям повечко, за да не се чувствам изморена. Проблемът при мене е лошият сън - спя леко, събуждам се лесно и се изнервям вечер като не мога да заспя. Нещо тая седмица се събуждам изморена, недоспала, сънят ми е изключително лош - продължителен, но явно некачествен.
Мнението беше редактирано от Delilah на 30.07.16 11:08.
Здравейте,
29.07.2016 г.
- пъстърва на закуска :D
- пакет оризовки, сушени сливи
- сусамов тахан, още пъстърва, чушка
- сладко от смокини с тахан
Вечерта ми се прияде нещо сладичко, смесих ч.л. тахан и сладко - много яко. Бях цяла сутрин в движение и нямаше как да нося рибата с мен, най - малкото, че щеше да се повмирише след цяла сутрин на слънцето хаха затова я изядох сутринта. Не огладнях до 13 ч.
Здравейте,
30.07.2016 г.
- сини сливи сушени
- пил.гърди с кашкавал, сирене
- пъстърва, сусамов тахан, чушка, сладко от горски ягоди
31.07.16
09:53
Здравейте,
28.07.2016 г.
- чушка
Еми от къде ще имаш енергия, след като нямаш в менюто въглехидрат ;)
казано от Carbohydrate на 31.07.16, 09:53:
Здравейте,
28.07.2016 г.
- чушка
Много тегави са ми тренировките, направо едвам ги изкарвам. Яко ми се спи и нямам енергия ич.Еми от къде ще имаш енергия, след като нямаш в менюто въглехидрат ;)
сливите са 150 гр.(сумарно за деня нали, не ги ям наведнъж), точно тоз ден имам 125 гр. В, 63 гр. М и белтъчини 116 гр.
тва е от лошия сън, не е храната (;
Мнението беше редактирано от Delilah на 31.07.16 11:28.
31.07.16
11:30
плодовете не се смятат)) трябва ти ориз кафяв, например, овесени ядки, елда и т.н. с нисък и среден ГИ
31.07.16
12:00
Карбо, как няма да ги смяташ?! Разбира се, че се смятат, плодовете са основен източник на захар (фруктоза). Може да не смяташ зелето, салатата или краставицата, но високозахарни плодове като сушените сливи, няма как. Таханът също си има въглехидрати.
Подкрепям, че има нужда да смениш или разнообразиш източника на въглехидрат с предложените. Предимставата им пред сушените сливи са неизброими.
И да вкараш повече свежи зеленчуци, богати на фибри и вода - салата, зеле, чушки (повече от 1), домат, краставици, тиквички. Само месо, кашкавал и тахан е далеч от здравословна диета.
Организмът има нужда и от микронутриенти, които в момента може би не ти достигат
(100 гр, тахан е доста голямо количество, според мен.)
31.07.16
12:05
Аз не съм малък, разбира се, че имат калории, но НЕ дават необходимата енергия през деня равномерно, което е едно от най-важните условия за здравословното ослабване ;). Това с плодовете е грешно и то много. За това няма никаква енергия! Няма и да има и даже може да стане и по зле..Това не е чистене, това е отслабване, има разлика...(освен ако съм разбрал грешно желанието на момичето)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 да чете
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.07.16 12:06.
Не, не искам да отслабвам или чистя, сега съм добре, суета и диети - за по - младите ;)
Прави сте за въглехидратите - ориз, картофи и т.н., всичко, което казвате по учебник го знам и аз, но на практика на мен не ми влияе добре. Получавам запек от ориз, картофи, хляб, сирена, имала съм проблеми и съм била на ужасни за мен диети заради запека (пиех отвари, само на плодове, зеленчуци, варива - никаква твърда храна и т.н.). Щяха да ме оперират и ми казаха да оправя храната - много неща пробвах, но засега сушените сливи са ми най -лесни и като количество, и като ефект,и като пренасяне (защото денем нямам никакво време да ям). Знам, че не е най - качествения източник на въглехидрат, но с тях трябва да се съобразя. Мога да включа елда, киноа, овес, спелта - от тях не се запичам. Иначе сте прави за зеленчуците - аз просто ги забравям, а не бива. (всъщност около 300-400 гр. ям на ден, вечер).
Благодаря ви за включването, ще видя да променя това - онова. Успях да спя петъка и съботата, вчера и през деня - сега всичко е наред, енергията си я имам, силата също. Колкото и да ям, сън няма ли - съм неадекватна. Беше моментно състояние, което просто реших да споделя, последното нещо, което бих позволила да си причиня е да стоя изтощена, гладна и недоволна. Само съседите ми (засега) могат да ми го причинят с тяхното сноване, тропане и т.н. по цяла нощ напред - назад.
Мнението беше редактирано от Delilah на 31.07.16 12:39.
31.07.16
12:39
фибри ти трябват против запек....например малко овесени ядки с кисело мляко сутрин, е чудесно средство....преразгледай си храненето, с плодове няма да стигнеш далеч...ще го разбереш съвсем скоро, ако продължаваш така...а ако злоупотребяваш със мазнините, това също не е добре, защото организма се натравя от остатъците от преработката им
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.07.16 12:41.
31.07.16
19:15
Вода с малко сол пробвала ли си, сутрин на гладно?
Мнението беше редактирано от Joyplovdiv на 31.07.16 19:16.
казано от Joyplovdiv на 31.07.16, 19:15:
Вода с малко сол пробвала ли си, сутрин на гладно?
Да, както и много други неща. Благодаря ти за включването, аз в момента съм ок, нямам запек, но ако не внимавам с храната съм убедена, че няма да ми се размине.
Здравейте,
31.07.2016
- овесени ядки 40 гр. + бадеми 20 гр. + стевия и 4 сушени сливи
- 150 гр. пил.гърди на грил + салата от розов домат с маслини (5 - 6 бр.) и листа спанак
- 150 гр. пил.гърди + домати, краставици; малко спелта (около 100 гр. готова) със зехтин
- тахан около 2 с.л. пълни (около 40 гр.)
Днес нямах особен апетит и си почивах неделята.
Здравейте,
01.08.2016 г.
- овесени ядки + ч.л. тахан; 3 бр. сушени сливи
- 100 гр. пил.гърди + спелта + зехтин + подправки
- 100 гр. пил.гърди + домати 300 гр., 5 бр. маслини (много едри) и лук
- кофа к.мляко 2%
Здравейте,
02.08.2016 г.
- овесени ядки 40-50 гр., ч.л. тахан
- 100 гр. пил.гърди + салата от леща, домат, рукола и маслини
- 200 гр. св.врат + домати с лук
- к.мляко 2%, малко тахан
Здравейте,
03.08.2016 г. - много емоционален ден (не от хубавите емоции) с много храна, не боклучива, но много. За капак ми дойде и на следващия ден бях като бременна в 4ти месец. Ще спадна до няколко дена.
04.08.2016 г.
- овесени ядки 40 - 5 гр, резен масло (около 5 гр.), малко кашкавал
- няколко сушени сливи
- пил.гърди 100 гр + 150 гр. (г.с.) спелта + зехтин + подправки
- сладки картофи + малко останало пиле + 2 с.л. зехтин + зелена чушка (около 250 гр.)
Не ми се ядеше вечерта (къде от яденето вчера, къде от МЦ) , мислех си отдавна за сладки картофи и можах да ям само от тях, по план трябваше и риба, но не стигнах до нея.
Мнението беше редактирано от Delilah на 05.08.16 10:32.
Здравейте,
05.08.2016 г.
- овесени ядки + кокосово масло
- пъстърва + лимец + малко зехтин
- кокосова сладка
- пъстърва + сладки картофи + зехтин
- извара
Здравейте,
06.08.2016 г.
- овесени ядки 40 гр. + малко масло 5 гр?! + 1 яйце
- 100-20 гр. св.бон филе + червени чушки
- салата: маруля + 40-50 гр. пармезан + 50 - 60 гр. бекон на скара + чери домати + малко крутони + зехтин (лиснат щедро)
- извара 150 гр.
Може и да е имало още нещо, ама не помня. Салата вечерта много ме изкефи.
Мнението беше редактирано от Delilah на 07.08.16 08:28.