бицепс форма

28.05.16
22:17

Имам един въпрос как да отделя бицепса от рамото ? Генитика ли е това слабо развито рамо или бицепс . Когато тренирам бицепс не усещам напомпване в залавната му част с рамото а  само  в часта която е сгъвката в лакета (доло)  . Кои упражнение да правя ? Прилагам снимки моя и  какво желая . Тренирам от година 37 ръка фитнес и лостове редувам.

Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 28.05.16 22:20.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.05.16
01:30

Опитай се да си зададеш следния въпрос. Какво те различава от тоя смелчага на снимката и първото логично е правилния отговор на твоя въпрос. Не е трудно. :)  Как биха изглеждали нещата ако качиш едно 10 килограма маса, тренирайки? Как мислиш? :)

29.05.16
15:46

@Paulo Nacheff е прав, разликата между  първата снимка и втората са най-малко едни 10кг.
Хапвай повечко и тренирай повечко . Упражнения има за бицепс много, само трябва да си харесаш някое http://www.bb-team.org/trenirovki/exercises/biceps

12.06.16
11:13

Здравеите, моя въпрос е как да кача мм само с лостове и тренировки у дома (в моя град няма фитнес зала).
Малко за мен: на 16 години, 57-58 кг, висок 175см храня се здравословно и имам изградена диета.
Разполагам с 2х15кг дъмбели и 35кг щанга. Искам да кача кг и мускулна маса затова ще съм ви благодарен
ако ми отговорите

Мнението беше редактирано от Genadi Ivanov на 22.06.16 15:48.

12.06.16
12:37

казано от Genadi Ivanov на 12.06.16, 11:13:

храня се здравословно и имам изградена диета.

Напиши ни какво ядеш.

казано от Genadi Ivanov на 12.06.16, 11:13:

Разполагам с 2х15кг дъмбели и 30кг щанга. Искам да кача кг и мускулна маса затова ще съм ви благодарен
ако ми отговорите

Разделяш си тренировките и всеки ден тренираш различен мускул. 3 дни в седмицата са ти достатъчни.

13.06.16
16:25

Ето й моя режим:
7:00 кофичка кисело мляко и 100гр овесени ядки
9:30 сандвич с 2-3 яйца и някакъв плодов сок
12:30 пържола (свинска илли телешка) с ориз или картофи , салата, и малко извара
15:30 плод с коф. кисело мляко + нещо сладко
18:00( след тренировка) плодов сок с 2-3 яйца и 50гр ядки(орехи, лешшници или бадеми)
20:00 пилешки гърди с ориз или картофи(ако на обяд съм ял ориз на вечеря ям картофи)

13.06.16
16:32

Става ли така да разпределя тренировката:
Понеделник: гръб, рамо, трапец
Сряда: бицепс, трицепс
Петък: гърди, корем, крака
Само ще помоля вие да ми кажете кои упражнения да подбера и евентуално по колко серии

13.06.16
19:17

Става, защо да не става?  Аз бих разменил гърдите от петъка с рамо от понеделника.

14.06.16
17:56

Anzy само ми дай съвет за ръцете и гърба защото те ми иззостават
(ръката ми е 28 отпусната и 31,5 стегната )

14.06.16
20:49

казано от Genadi Ivanov на 14.06.16, 17:56:

Anzy само ми дай съвет за ръцете и гърба защото те ми иззостават
(ръката ми е 28 отпусната и 31,5 стегната )

Гръб - набиране , мъртва тяга и гребане с щанга
Ръце - всичко, което се сетиш за бицепс/трицепс:
Бицепс сгъване с дъмбел, концентрирано сгъване, чукчета.
Кофи, френско, кикбек
В момента за тези се сещам.. упражнения с дъмбели и щанга има много. На лостове ако знаеш какво да правиш няма да ти трябват други проспособления.
Успех ;)

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 14.06.16 20:52.

14.06.16
23:37

Не виждам какво толкова има да делиш на мускулни групи.
Започни с поне 50 набирания, 50 лицеви опори или кофи, клякания и кратки спринтове.
Отделно можеш да си сгъваш, разгъваш за бицепси и трицепси, както и да правиш упражнения за раменете и да си гребеш с дъмбела.

Мнението беше редактирано от 6th на 14.06.16 23:40.

22.06.16
13:39

И до някъде си има малко ген позицията на мускула, но ако питаш мен, наблегни на тежки тренировки с повторения 6-8 макс и нисковъглехидратна диета.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1