30.05.16
12:34
Здравейте,
Наскоро си купих този продукт от САЩ. Все още не съм започнала да го пия, защото ми се иска да имам повече информация относно
ефектите му (желани и странични такива).
Намерих различни противоречиви мнения за него в интернет.
Моля, ако някой вече го е тествал и/или има впечатления от него да сподели :)
30.05.16
16:04
Добавките са доста субективни и няма как да кажем как ще ти действа на теб конкретно :)
Благодаря за мнението.
Да, наистина всичко е относително и лично, и все пак вярвам, че смисълът на форума е да споделяме субективните си лични мнения и опит :)
На пръв поглед ми изглежа стандартната добавка кофеин+билки. Ще го съчетаваш ли с друга добавка? Л-карнитин например?
Не, поне на първо време не мисля да го съчетавам с нищо друго. От няколко седмици съм в кетоза, но не тренирах и интензитетът на резкия спад на килограми започна да намалява. Така че, идеята ми е само Hydroxycut Hardcore Next Gen + кетонна диета + фитнес. Надявам се да е дорба и успешна комбинация. :)
02.06.16
10:53
Привет,
Като за стандартна термогенна формула, възможни странични ефекти са безпокойство, безсъние, еуфория, диария, учестено уриниране, ускорено сърцебиене, увеличено кръвно налягане и други, като силата на страничните ефекти зависи както от дозата, така и от чувствителността на приемащия.
Поздрави,
Тишо
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече