Hydroxycut Hardcore Next Gen

30.05.16
12:34

Здравейте,

Наскоро си купих този продукт от САЩ. Все още не съм започнала да го пия, защото ми се иска да имам повече информация относно

ефектите му (желани и странични такива).

Намерих различни противоречиви мнения за него в интернет.

Моля, ако някой вече го е тествал и/или има впечатления от него да сподели :)

Добавките са доста субективни и няма как да кажем как ще ти действа на теб конкретно :)

30.05.16
16:47

Благодаря  за мнението. 

Да, наистина всичко е относително и лично,  и все пак вярвам, че смисълът на форума е да споделяме субективните си лични мнения и опит :)

31.05.16
11:37

На пръв поглед ми изглежа стандартната добавка кофеин+билки. Ще го съчетаваш ли с друга добавка? Л-карнитин например?

31.05.16
12:48

Не, поне на първо време не мисля да го съчетавам с нищо друго. От няколко седмици съм в кетоза, но не тренирах и интензитетът на резкия спад на килограми започна да намалява. Така че, идеята ми е само Hydroxycut Hardcore Next Gen + кетонна диета + фитнес. Надявам се да е дорба и успешна комбинация. :)

Привет,

Като за стандартна термогенна формула, възможни странични ефекти са безпокойство, безсъние, еуфория, диария, учестено уриниране, ускорено сърцебиене, увеличено кръвно налягане и други, като силата на страничните ефекти зависи както от дозата, така и от чувствителността на приемащия.

Поздрави,
Тишо

06.06.16
20:05

Tи съвсем ще гo/я откажеш да го ползва :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1