18.06.16
20:59
Здравейте. Като за начало искам да се извиня за доста глупавия въпрос.
Купил съм си следното охладено пилешко и искам да го приготвя, но не знам как. Варене, печене, споделете как ви е най-вкусно и как го приготвяте.
18.06.16
22:20
казано от Любомир Найденов на 18.06.16, 20:59:
Здравейте. Като за начало искам да се извиня за доста глупавия въпрос.
Купил съм си следното охладено пилешко и искам да го приготвя, но не знам как. Варене, печене, споделете как ви е най-вкусно и как го приготвяте.
Аз най го обичам с картофи на фурна :D
Мнението беше редактирано от Trayan Goshev на 18.06.16 22:20.
18.06.16
22:32
Първо ги свари, не отнема много време. След това може да ги изядеш и така. Аз понякога ги добавям към ориза и ги слагам във фурната, понякога с картофи и т.н. Естествено, късам ги на парчета, не цели бутчета :D А иначе може цели да ги сложиш с цели картофи(малки), масло и сланина - е това е върха просто (inlove)
Зависи от това какъв вкус имаш, аз по принцип съм свиня и ям всичко, така че предпочитания нямам. Един съвет само - не забравяй да махнеш първата вода, както и пяната, която ще се появи отгоре. Също така, ако решиш да ги добавяш към ориз/картофи, използвай бульона по-добре, а не вода, защото става много по-вкусно.
Мнението беше редактирано от satisfaction на 18.06.16 22:37.
Ако ползваш марината - без варене. Измиваш, накисваш в студена вода, малко сол, може и оцет да излезе кръвта, изцеждаш, после в марината и директно готвене без варене. Аз лично го предпочитам това, но ако става въпрос за кокошка или петел, т.е. дърто :) без варене няма да стане
19.06.16
16:36
Разгледай и раздела с рецепти. :)
Ето конкретни предложения с пилешко месо (дай опция “рецепти”).
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 19.06.16 16:36.
20.06.16
12:07
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.16 12:10.