Протеин

Прескочи до:

10.07.05
16:00

[quote author=“D3BEP”]Добре, ^MaD^, а от кой протеин си доволен?

*** ли си нали това казах не сам доволен от ефекта не нутрим и сега искам да пробвам други протеини ! и тва ви питам кои според вас си заслужава наи много парите!
а бтл от аминокиселините на нутрим сам доволен :)

Ако още един път видя такива изказвания към модератор със звездички - ще понесеш наказание!!
К

26.07.05
18:34

Хора взех си Pro GOLD 90 на нитрум и искам да ви питам взех си го при положение че немога да си набява белтачините и съм на НВД пък и за мускулна маса аз колкот я нямам и при твя НВД да спадне още  та искам да ви питам дали става за НВД  и на какви дози да го зимам при положение че сам 60кг на 16год. 183-4см висок  пък и пеше че е белтъчен протеин плс кажете ?

SP

26.07.05
19:09

А защо никой не спомена Musashi и по конкретно WPC 85+. Някой ще изкаже ли конкретно мнение най-добре на основата на личен опит. Все пак е вносен и е на прилична цена 40лв кило. А и Musashi са известен световен произвпдител.

26.07.05
20:45

40 кинта килото прилична цена ли е според теб за един средностатистически БГ билдер :?

SP

26.07.05
20:54

[quote author=“6efa”]40 кинта килото прилична цена ли е според теб за един средностатистически БГ билдер :?

Сравнение с 90-100 кинта за кило на Universal или Optimum е прилично ... поста ти беше излишен, тъй като от билдър до билдър има разлика. Мога да перефразирам въпроса ако така ти харесва повече:
“Заслужава ли си парите Musashi WPC 85 +? “

26.07.05
21:05

мога да перефразирам отговора ако така ти харесва повече:
“не,според мен не си заслужава”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1