Нови цели след дълга пауза

Темата е заключена.
Прескочи до:

На едно от момчетата в квартала,решило да ходи на фитнес и да яде познатото ни яйца,месо,млечни,зеленчуци,плодове...като месото е само пилешко - след месец , да,имаше гърди! На дядото,който срещнах  в аптеката са му спряли пилешкото заради остеопороза- за месец и имал видими подобрения и не яде пилевко вече,а аз разбрах това прекалено късно,и Да,хомеопат ми каза да не го ям повече.Казва се д-р Атанас Михайлов! От него съм виждала толкова чудеса,за които докторите по болниците казват “Не,няма оправия,това е до живот! Трябва и операция,плащаш си ,после ще трябва и манипулация-плащаш си,а ние само ще забавим,няма да те лекуваме!” Ама аз за пореден път ще го кажа - Ситият на гладният не вярва!
Кистата-ендометриозна,ако бях отишла до хубавата болница,щяха да ме режат пак,и да си им плащам да ме осакатяват,ако не беше този човек Михайлов.
Не го пожелавам на никого да стига до дъното,за да търси причините,казвам го,за да може по-малко да пострадат,но всеки сам си носи главата и кръста!Нямам намерение да оспорвам повече тази тема,който иска да търси,ще намери още случаи.

29.08.16
18:55

Чакайте и аз да кажа,че ние пък си гледаме за нас пилета.Моето скромно мнение е ,че един бройлер ,ако трябва да се чисти /от смеските които му се дават/минимума е две седмици.Не ми се вярва в производството да се чистят бройлери толкова колкото трябва ,то е икономически неоправдано.Факта ,че взимаме една и съща порода с една ферма до нас близо ,но ги храним по различен начин и съответно имат различен вкус пилетата,говори ,че има защо да си хвърляме труда.Да не говорим за кокошките,там пък мисля ,че никой който ги отглежда 7-8 месеца няма да ги продаде,то просто няма цена.А е вкусно ,много вкусно...
Ама от друга страна ставаме роби на храната си.Гледаме пилета,домати,зарзавати......ама и на работа трябва да ходим,пък и ни се тренира.:)

Valshebna ,блазя благородно,че можете да ги отглеждате,както казваш месеци,а нашите на пазара са най-много на месец...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1