06.08.16
00:11
Преди време си бях поръчал да ми изготвят хранителен режим за мускулна маса след като го получих забелязах че калориите са малко. Не след дълго спрях да го спазвам тъй като кал. са мах 2000 по мой сметки . Заслужава ли си отново да започна да го спазвам ? В момента съм 75 кг 185.
Темата беше редактирана от херкокалес на 06.08.16 00:15.
19.08.16
13:23
Мда не е много като голичество, но според мен е добре оформено и са ти дали добри източници на храна. Не е необходимо да го спазваш тотално стриктно като робот, но гледай да се придържаш към него и да ядеш подобни продукти. Ако количеството храна не ти е достатъчно просто яж по повече от това, което са ти написали.
Качих едих стар график на храните, които ям общо взето и съм си правил някакви схеми по часове. Сега ям горе долу същите неща, но не следя графици и т.н. Просто ям, но в началото е малко трудно да приобщиш организма си да поема по-големи количества храна, за това е хубаво да си следиш яденето и да ядеш дори когато не ти се яде. Но приобщавай храненето с твойте вкусове и замествай храните с подобни(здравословни), така че да ти харесва, защото ако не ти харесва, това което правиш бързо ще ти писне и ще спреш.
20.08.16
13:57
Ако тренираш по ББ стил, то много са важни въглените също......Какво е суперкомпенсацията? Точно така! Преди тренировката, мускулния гликоген трябва да е на фул макс))....след тренировка - трябва да е на “нула”....В последващите дни ( при подходящо хранене) - ще се увеличи самият резервоар, където се намира гликогена - мускулната маса ;)
05.09.16
14:06
Привет! Спортувам от доста време - около 10 години и съм минал през всякакви тренировъчни принципи, режими, пробвал съм всякакви диети, включително ВМНВД около 3 години. От около 3 месеца се запалих отново по кръговите тренировки с участие на едно бутащо, дърпащо и едно упражние за долна част - клек или тяга. Почивам малко между сериите - до 1 мин., варирам повторенията от 3-12. За голяма изненада установих, че за 3-те месеца съм свалил 3-4 кг., иначе толкова ценни за мен и в момента съм 69 кг. Би ли ме съветвал нещо за храненето, имайки предвид, че не сядам без белтъчина и мазнина, а за въглените ако остане обем в корема. Белтъчините са около 140-150 дневно, главно от месо, риба, яйца и извара. Съвет за покачване на теглото, без да се чувствам глупаво обездвижен от тъпчене с храна. Благодаря предварително!
05.09.16
18:37
Не се ли се замислял, защо теглото ти намалява? и...като казвам намалява, това може да е и ММ и мазнина, общо казано....Каквоси свалил?
07.09.16
21:59
Интересното е че съм си запазил тягата - 190 кг, а клека е паднал - 130 кг..
казано от Stefan Vasilev на 07.09.16, 21:59:
Интересното е че съм си запазил тягата - 190 кг, а клека е паднал - 130 кг..
Страхотни постижения за 70 килограмов мъж!
08.09.16
21:41
На 73 кила държах тяга с фитили на 195 кг и клек на 144 кг, ass to grass