AAKG - заслужава ли си?

08.08.16
17:53

Мился да си купя AAKG, споделете “опита” си с добавката. Целя повече сила, по-добро напомпване и по-интензивни тренировки...

Carbohydrate

08.08.16
19:06

Има ефект..аз едно време пих преди тренировка...даваше ми повече издържливост от обичайното...не е много, но се забелязваше.....до колко ще е полезно за маса или едноповтор - не знам, но за издържливост (правих количество набирания) си беше добре......
С времето, разбрах, че на Олимп, Аргирауера - е просто елексир на младостта, в прав и преносен смисъл ;)....това е добавката, която .....(пил съм 2 години подред)....за мъжете пиша))) пробвайте....

08.08.16
21:08

казано от Carbohydrate на 08.08.16, 19:06:

Има ефект..аз едно време пих преди тренировка...даваше ми повече издържливост от обичайното...не е много, но се забелязваше.....до колко ще е полезно за маса или едноповтор - не знам, но за издържливост (правих количество набирания) си беше добре......
С времето, разбрах, че на Олимп, Аргирауера - е просто елексир на младостта, в прав и преносен смисъл ;)....това е добавката, която .....(пил съм 2 години подред)....за мъжете пиша))) пробвайте....

Супер, а напомването как е? Четох разни конентари дето казват че напомпването било зверско и това било най-големия плюс на добавката...

08.08.16
21:14

Напомпването е най-малкия плюс от приема на  ААКГ :)

Carbohydrate

08.08.16
21:16

казано от Любомир Найденов на 08.08.16, 21:08:

Супер, а напомването как е? Четох разни конентари дето казват че напомпването било зверско и това било най-големия плюс на добавката...

абе, глупости са това......ако искаш напомпване...сложи си вендузи)).......тези добавки са илюзия за външния вид)))...всичко е скрито в упражненията......пампинга се прави малка тежест, бавно, с напрегнат постояно мускул - без отпускане ;) в края на тренировката (на сериите за мускулната група)

08.08.16
23:20

Добре, мерси за отговорите. Ще изпробвам добавката

HU

12.08.16
00:52

Имам 2/3блистера които мислех да ги използвам когато съм на състезание. Та това ще има ли някакъв отрицателен ефект,защото все пак съм на 16.
Пил съм и азотни буустери (преди спринтови дисциплини)

Мнението беше редактирано от Hustle на 12.08.16 00:52.

12.08.16
08:27

Глупости... зверско им е плацебото.

ААКГ лично на мен ми влияеше много добре откъм издръжливост по време на тренировка. Напомпване от него няма да усетиш.

Закрит Акаунт

12.08.16
13:00

А от къде може да се поръча това и има ли някакви странични ефекти, т.е. противопоказания. Питам, защото ако е за издръжливост, ще мога да си правя по-качествени тренировки и при последните упражнения в тренировката няма да съм толкова изморен.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.08.16 13:00.

12.08.16
23:43

казано от Любомир Найденов на 08.08.16, 17:53:

Мился да си купя AAKG, споделете “опита” си с добавката. Целя повече сила, по-добро напомпване и по-интензивни тренировки...

По 15гр пия преди тренировка, не усещам някакъв ефект, ама имам към 4кг в нас и сипвам смело :D

13.08.16
21:17

По-добре ги пий преди лягане тези 15 грама :)

Закрит Акаунт

15.08.16
08:50

Никой ли не знае от къде може да се поръча хубав или...............:x

Carbohydrate

15.08.16
08:55

казано от Dydo на 15.08.16, 08:50:

кой може да ти даде гаранция, след като не се проверяват за съдържание......

Закрит Акаунт

15.08.16
09:03

казано от Carbohydrate на 15.08.16, 08:55:

Разбира се, че е така :)

Ок, ти от къде би взел, ако сега ще взимаш 8-)

А иначе това нещо вдига ли пусла, възбужда ли много нервната система..............питам, щото нали аз така-високо кръвно и т.н.
Гледам тук хората масово пият и разни други неща-та магнезий, та рибно масло ли там, не помня вече.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 15.08.16 09:07.

На линийки се шмърка и след това си ебаси веселият...нищо не вдига, подобрява кръвообращението (накратко казано). Може да го поръчаш и от магазина в сайта.

Закрит Акаунт

15.08.16
09:42

казано от Херцог Трън на 15.08.16, 09:31:

На линийки се шмърка и след това си ебаси веселият...нищо не вдига, подобрява кръвообращението (накратко казано). Може да го поръчаш и от магазина в сайта.

Ясно, Херцоже :) То първо тук търсих в магазина, ама не го видях. Ще се поровя пак тогава. Идеята ми, както казах и по-горе е да имам малко повече енергия, че към края на тренировката ръцете ми вече се уморяват, а искам последните упражнения също да си ги равя качествено, за да мога хубаво да натоваря съответния мускул.
А какво количество да взимам и по кое време. Обикновено тренирам след работа в интервала около 18.30-19.30 някъде, зависи кога отида до залата. След това около 20.00 ч. вечерям.
И да се взима само в дни на тренировка, нали?

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 15.08.16 09:42.

казано от Dydo на 15.08.16, 09:42:

То първо тук търсих в магазина, ама не го видях.

Ето няколко варианта.

Carbohydrate

15.08.16
09:51

казано от Dydo на 15.08.16, 09:03:

казано от Carbohydrate на 15.08.16, 08:55:

Разбира се, че е така :)

Ок, ти от къде би взел, ако сега ще взимаш 8-)

А иначе това нещо вдига ли пусла, възбужда ли много нервната система..............питам, щото нали аз така-високо кръвно и т.н.
Гледам тук хората масово пият и разни други неща-та магнезий, та рибно масло ли там, не помня вече.

все едно, от къде ще го вземеш)))....това е “илюзия”, която струва пари.....))))....за да взимаш такава добавка, трябва да ти отговаря на целите първо и да се храниш спрямо това.....иначе, просто харчене на пари.....

Закрит Акаунт

16.08.16
14:31

Дойде ми добавката. От другата тренировка започвам да я пия и ще кажа, дали има резултат. Дават го 5 гр. преди тренировка, но при 2000 калории дневно. Т.е. общо взето около моите, които гледам да поемам.

Закрит Акаунт

18.08.16
10:30

Вчера близо 40 минути /дават го 30-60 мин. преди тренировка/ преди да отида в залата си разтворих в чаша вода една пълна догоре, та и малко с връх лъжичка от добавката. Предполагам лъжичката е предвидена да е точно 5 грама-една доза от добавката, какъвто трябва да е приема при около 2000 калории дневно. Да ви кажа, не усетих да се чувствам по-издръжлив-уморих си се, както винаги на определен етап от тренировката. Е, след нея не съм се чувствал като скапан, идеално ми бе, но така си се чуствах и последните 2-3 пъти след залата и при същата натовареност кажи речи. Та или не действа от първия път, или нещо не правя както трябва. Тези калории кога се броят, т.е. приема следва да е когато вече са приети или общо за деня. Питам, защото преди да го взема бях на около 1200 консумирани и после на вечеря добавих останалите. Като цяло при моят ръст, килограми и възраст и при 1-3 тренировки седмично го дават около 2700 калории. Като искам да съм в дефицит, махам около 20 % и идват приблизително около 2100, които следва да приемам. Общо взето по-големият процент от калориите е от млечни и месо. Въглехидрати може да ям и повече, от колкото си мисля, но по сметки гледам да съм около 1-1.5 грама на кг. телесно тегло.
При всички случаи се чувствам по-добре, талията ми падна 3-5 см. за няма месец, мишниците вдигнаха 1 см., около гърдите гледам, че вече има промени, около рамената и трицепсите се очертават контурите все повече, ама килата не са мръднали грам. Все се въртя сутрин при мерене около 100.5-101.5 /макар да казвам, че тежа 100 кг./ вече месец ще стане. При не много хранене, тренировки три пъти седмично и падане с 800 гр. след всяка, явно си се натоварвам не малко. Може за някои да не са кой знае колко интензивни, но щом се уморявам и накрая на тренировката вече ми е трудно за ръцете, да изпълнявам, значи за мен са си добре.
Не, че бързам за резултати, но така кажи речи си се хранех и преди и си поддържах килограмите, а сега се натоварвам значително повече и те не мърдат :D Но и тези резултати до тук са добре де, доволен съм си много.
Добавката ще си продължа да я пия, може с времето да започне да се усеща. Спрямо самолета ;) , също не усетих разлика, той си ми е добре за възрастта и така-без добавка

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 18.08.16 10:37.

Carbohydrate

18.08.16
11:28

за самолета е Аргипауер, втория коментар от горе.....а ААКГ го пий непосредствено преди тренировка...аз вземах на хапчета (като антибиотика) и от най-евтиния ААКГ по 1 г преди тренировка....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 18.08.16 11:29.

Закрит Акаунт

18.08.16
12:43

казано от Carbohydrate на 18.08.16, 11:28:

за самолета е Аргипауер, втория коментар от горе.....а ААКГ го пий непосредствено преди тренировка...аз вземах на хапчета (като антибиотика) и от най-евтиния ААКГ по 1 г преди тренировка....

Защо по толкова малко, нали уж минимума е 5 гр. при 2000 калории, ама то повечето трениращи приемат и по-голямо количество калории. Както казах ще си го пия, ако има ефект, има, ако не-здраве да е :D После пък, ще пробвам нещо друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1