12.08.16
17:12
Здравейте на всички потребители на сайта bb-team. Имам нужда от квалифицирано мнение относно моите тренировки.
Аз съм на 17 години, занимавал съм се с стрийт фитнес /лостове, успоредки/ от вече близо 2 години и половина. Тренирал съм и във фитнес зала, но поради финансови причини спрях. Сега нещата се промениха и вече мога да си позволя карта за фитнеса, както и набавянето на добавки /протеини и витамини/.
Имам следните въпроси:
1. По колко протеин на ден, трябва да приемам за да имам развитие /аз съм 76кг./?
2. По колко пъти на ден и по какви дози трябва да приемам суроватъчния протеин?
3. Марки суроватки /хвърлил съм око на Arnold и Whey/ (единствено чист протеин, без креатин или други добавки)?
4. Бих се радвал, да получа съвет точно какви упражнения, по колко повторения и с какви тежести да тренирам?
5. Мнение относно Соев протеин /наскоро намерих 1кг за 13лв. - 90% протеин - ще добавя снимка тук: ........./
5.1 Може ли да се приема соев протеин заедно с Whey или Arnold?
5.2 Какво е действието на соевият протеин - недостатъци и положителни страни.
Благодаря на всички дали мнение, изявили съдействие и дали съвет! :)
1.8 до 2.2 гр белтък на килограм тегло бих казал че е добре. В твоя случей 150 гр протеин са достатъчни.
Относно каква марка протеин да си вземеш - МАДЖАРОВ :D
Имай предвид че протеина от изварата също е суроватъчен и е доста по-евтин. Приема на протеинова пудра изобщо не е задължителен.