25.08.16
10:14
Здравейте, казвам се Кристиян на почти 15 години съм и тренирам от около 5 месеца. За тези 5 месеца съм свалил 15 кг, и сега съм висок около 181см и тежа 72кг. Преди 2 седимиц си купих протеин AMIX Whey Pure Fusion. Проблемът ми е че, гърдите и коремът както и в бедрата имам излищна мазнина. Сега тренирам 5 дена седмично: Понеделник- Гръп + бицепс , Вторник- рамо + трапец , Сряда- гърди + корем(преса) , Четвърък- почивка , Петък- ръце , Събота- крака , Неделя- почивка. Не спазвам хранителен режим или диета в момента. Та въпростът ми е, каква тренировчна програма да започна, и какво меню да си изготвя?
Ами щом искаш да изчистиш мазнините в тези области - сваляй.
За тренировката бих ти препоръчал да започнеш да тренираш 1 мускулна група 2 пъти седмично. Гледам, че много наблягаш на ръцете. Ако толкова искаш да ги тренираш ги прави последни в седмицата. Достатъчно се натоварват и в другите тренировки.
Понеделник - Сряда: Гръб - гърди
Вторник - Четвъртък: Крака - рамо
Петък - Ръце
Събота и Неделя почивка или кардио примерно.
26.08.16
11:11
Благодаря ти за съвета. Аз също мисля за си взема Animal Cuts исках да попитам дали е добра идея?
Не е, нито е добре да слушаш този по-горния.
Добавки не ти трябват. Това, което ти трябва е да четеш. Теми като твоите бол, но не си си направил труда, то затова и питаш такива работи, и си тръгнал да си взимаш добавки, и си тръгнал да сваляш :Д Е, виж, ако искаш да заприличаш на някоя своя съученичка си на прав път :)