Дни за тренировка

09.09.16
17:28

Здравейте,
Предварително се извинявам, ако вече някъде, някога е коментирано това което ме интересува.
Поради натоварения ми график в работата не мога да 4-ри дневната тренировка както трявбва и се оказва, че една седмица тренирам вторник-сряда и после събота-неделя. Друга седмица пък примерно понеделник, след това петък-събота-неделя.

Въпроса ми е това разпокъсано трениране почти всяка седмица лошо ли е ? И дали се губи много от ефекта на тренирките. Особенно в седмиците които пък почивам по 3 дни.

Здравей!

А какви са ти тренировките? В зала - силови?
На какъв принцип са разделени - някакъв сплит с по една-две мускулни групи на тренировка/цяло тяло/горна-долна част/друго? :)

09.09.16
18:01

Силова тренировка в зала да.
Реално ми е разделена в три части - гърди/рамена, гръб/трапец, крака/бицепс/трицепс. Четвъртия ден го отделям за упражнения за ОФП и малко кардио.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1