24.09.16
21:09
Здравейте!
От много време искам да си купя добавки, но не знам какви и по- точно кои, а в главата ми се върти “all in one”- “всичко в едно” струва някъде към 150/160лв. Аз съм висок 182см и съм някъде към 70 кг на 16г. съм. Моля всички прочели това да си кажат мненията! Какви добавки да си купя за повече кг и повече мускули? Искам да постигна мечтаните “големи ръце,гърди и гръб също трапец и леко да махна коремчето и лекичко плочки да изкарам”.
Мерси предварително!
24.09.16
21:28
малко са, тези 160 лв....няма да стане...това ще стигне за да изкараш половин плочка и пак няма да се вижда ;)
24.09.16
22:59
.
25.09.16
11:42
казано от Васви Ибрям на 24.09.16, 21:09:
Здравейте!
От много време искам да си купя добавки, но не знам какви и по- точно кои, а в главата ми се върти “all in one”- “всичко в едно” струва някъде към 150/160лв. Аз съм висок 182см и съм някъде към 70 кг на 16г. съм. Моля всички прочели това да си кажат мненията! Какви добавки да си купя за повече кг и повече мускули? Искам да постигна мечтаните “големи ръце,гърди и гръб също трапец и леко да махна коремчето и лекичко плочки да изкарам”.
Мерси предварително!
Добавки не ти трябват.
Съсредоточи се върху храна (качествено и достатъчно), тренировки (добре преценени за опита и годините ти) и, най-вече, постоянство, търпение и редовно практикуване. :)
Разглеждай статиите в раздели “тренировки” и “хранене”, разглеждай и темите във форума.
Можеш да си направиш дневник тук, вероятно ще ти е полезно.
25.09.16
16:25
За мен парите нямат значение! Ако трябва ще купя много добавки, просто питам за повече кг и яки мускули какви добавки да си купя?
25.09.16
16:32
приготви си 1500 лв на месец за добавки, поне за 3 месеца и потърси в нета някой културист, например във фейсбук))....например, Красимир Сарафов от Бургас. Ще ти направи програма ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.09.16 16:33.
25.09.16
17:16
Наистина доброто което може да намериш на пазара: https://m.youtube.com/watch?v=G5H9V—jJNg
Гледай взимай и почвай да бухаш!
25.09.16
17:24
казано от Васви Ибрям на 25.09.16, 16:25:
За мен парите нямат значение! Ако трябва ще купя много добавки, просто питам за повече кг и яки мускули какви добавки да си купя?
Разбери, че добавки не ти трябват!
След като парите не са от значение за теб, инвестирай ги в качествена храна и тренировки. След време нещата ще започнат да се случват, а още повече, че си и в подходяща възраст. Все още се развиваш, така че и кг ще качиш, и мускули ще имаш.
Просто не пришпорвай нещата и не си мисли, че има магически хапчета.
Храна, тренировки, търпение и постоянство.
Carbohydrate, внимавай какви съвети даваш, защото като нищо момчето ще ти се върже. Знаем какви режими могат да му се изготвят. Само ще му вземат парите.
25.09.16
18:59
Може пък питащият да е супер наясно с храненето и тренировките, та само да остават и добавките......та затова не поставя и въпроса за първите две 8-)
25.09.16
19:37
Все още не съм наясно с тренировките и храненето, но преди тренирах фитнес и нищо не се получи ся смятам да съм сериозен, да тренирам с програма, хранителна програма + няколко добавки
25.09.16
20:41
Има много начини да “тренираш фитнес”.
И не само фитнесът е част от уравнението. :)
Съветвам те да си направиш дневник тук. Нека видим как точно се храниш и как точно тренираш. Може би не ядеш достатъчно и затова не можеш да качиш килограми.
И мускулите все пак не растат като гъби след дъжд.
Васви Ибрям, мускулите не растат без причина. Те трябва да имат причина, за да да нарастват, черпейки градивен елемент от храната или от храната и добавки. Иначе, ако нямат причина, пий каквото си искаш и всичко ще го видиш после в тоалетната преди да пуснеш водата или в огледалото, но не като мускули, а като шкембе и задник. Единствената причина тялото да има нужда да увеличи мускулите си са тренировки. Затова, както е посочено в предишните мнения, дай да видим какво тренираш, защото най-вероятно грешиш нещо там.