Какви добавки да си купя, за да изглеждам по мускулест и да кача кг?

24.09.16
21:09

Здравейте!
От много време искам да си купя добавки, но не знам какви и по- точно кои, а в главата ми се върти “all in one”- “всичко в едно” струва някъде към 150/160лв. Аз съм висок 182см и съм някъде към 70 кг на 16г. съм. Моля всички прочели това да си кажат мненията! Какви добавки да си купя за повече кг и повече мускули? Искам да постигна мечтаните “големи ръце,гърди и гръб също трапец и леко да махна коремчето и лекичко плочки да изкарам”.
Мерси предварително!

Carbohydrate

24.09.16
21:28

малко са, тези 160 лв....няма да стане...това ще стигне за да изкараш половин плочка и пак няма да се вижда ;)

казано от Васви Ибрям на 24.09.16, 21:09:

Здравейте!
От много време искам да си купя добавки, но не знам какви и по- точно кои, а в главата ми се върти “all in one”- “всичко в едно” струва някъде към 150/160лв. Аз съм висок 182см и съм някъде към 70 кг на 16г. съм. Моля всички прочели това да си кажат мненията! Какви добавки да си купя за повече кг и повече мускули? Искам да постигна мечтаните “големи ръце,гърди и гръб също трапец и леко да махна коремчето и лекичко плочки да изкарам”.
Мерси предварително!

Добавки не ти трябват.
Съсредоточи се върху храна (качествено и достатъчно), тренировки (добре преценени за опита и годините ти) и, най-вече, постоянство, търпение и редовно практикуване. :)

Разглеждай статиите в раздели “тренировки” и “хранене”, разглеждай и темите във форума.
Можеш да си направиш дневник тук, вероятно ще ти е полезно.

25.09.16
16:25

За мен парите нямат значение! Ако трябва ще купя много добавки, просто питам за повече кг и яки мускули какви добавки да си купя?

Carbohydrate

25.09.16
16:32

приготви си 1500 лв на месец за добавки, поне за 3 месеца и потърси в нета някой културист, например във фейсбук))....например, Красимир Сарафов от Бургас. Ще ти направи програма ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.09.16 16:33.

Наистина доброто което може да намериш на пазара: https://m.youtube.com/watch?v=G5H9V—jJNg

Гледай взимай и почвай да бухаш!

казано от Васви Ибрям на 25.09.16, 16:25:

За мен парите нямат значение! Ако трябва ще купя много добавки, просто питам за повече кг и яки мускули какви добавки да си купя?

Разбери, че добавки не ти трябват!
След като парите не са от значение за теб, инвестирай ги в качествена храна и тренировки. След време нещата ще започнат да се случват, а още повече, че си и в подходяща възраст. Все още се развиваш, така че и кг ще качиш, и мускули ще имаш.
Просто не пришпорвай нещата и не си мисли, че има магически хапчета.

Храна, тренировки, търпение и постоянство.

Carbohydrate, внимавай какви съвети даваш, защото като нищо момчето ще ти се върже. Знаем какви режими могат да му се изготвят. Само ще му вземат парите.

Закрит Акаунт

25.09.16
18:59

Може пък питащият да е супер наясно с храненето и тренировките, та само да остават и добавките......та затова не поставя и въпроса за първите две 8-)

25.09.16
19:37

Все още не съм наясно с тренировките и храненето, но преди тренирах фитнес и нищо не се получи ся смятам да съм сериозен, да тренирам с програма, хранителна програма + няколко добавки

Има много начини да “тренираш фитнес”.
И не само фитнесът е част от уравнението. :)
Съветвам те да си направиш дневник тук. Нека видим как точно се храниш и как точно тренираш. Може би не ядеш достатъчно и затова не можеш да качиш килограми.
И мускулите все пак не растат като гъби след дъжд.

26.09.16
01:08

Васви Ибрям, мускулите не растат без причина. Те трябва да имат причина, за да да нарастват, черпейки градивен елемент от храната или от храната и добавки. Иначе, ако нямат причина, пий каквото си искаш и всичко ще го видиш после в тоалетната преди да пуснеш водата или в огледалото, но не като мускули, а като шкембе и задник. Единствената причина тялото да има нужда да увеличи мускулите си са тренировки. Затова, както е посочено в предишните мнения, дай да видим какво тренираш, защото най-вероятно грешиш нещо там.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1