WWZ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Dizzy

26.04.17
07:47

Планирам да въртя тренировка А и Б общо две седмици, като 6 дни тренирам, а 1 ден (неделя) почивам.

Храната подобна на гореописаната. Напоследък не претеглям, а меря с подръчни средства. Схемата е:
Закуска- 2 яйца + млечни
Обяд - супа или салата
Вечеря - месо 250 гр и зеленчуци.

Ще драсна направо резултатите след 2 седмици за да не размивам дневника и да ми е  по-лесно.

Dizzy

27.04.17
23:12

Едно уточнение да направя за храната. Вида на храната се доближава максимално до кетогенен режим (мазнини/белтъчини/въглехидрати 70%/25%/5% ), а количеството е съобразено да е около моя BMR, но никога под него. Не умножавам BMR и не вадя нищо, просто се храня на BMR и свалям умерено спрямо енергоразхода ми (около и малко над 1 кг на 10 дни). По-добро, леко за изпълнение и  резултатно нещо до сега не съм правила. Казвам го имайки предвид опита ми от 2014 година, когато за 10 месеца свалих 30 кг. с голям зор. Сега ми е нужно само търпение и прогнозата ми е, че ще си подобря рекорда тази година 🙂 Ако пък и задържа, ще е върха на сладоледа!

Междинно пия подсолен зеленчуков или пилешки бульон, или чай с малко кондензирано мляко. Полезните мазнини ежедневно ми идват от зехтин/шарлан/други студено пресовани масла, маслини, краве и кокосово масло, тахан, сметана, зрели сирена и кашкавал. Яйца ям всеки ден, както и месо, но двете в малки количества. Салатата ми е предимно от зеленолистни, супите са предимно пасирани, за да добавям мазнини. Приемам и сок от лимон, домашен оцет и комплекс витамини, от които доста важен се оказа магнезия.

Нарочно правя това обобщение, защото считам, че съм длъжна да повтарям и преповтарям добра практика, когато попадна на нея, за да спестя до колкото може мъките на някой лутащ се от години с упорито наднормено тегло.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.04.17 23:17.

Bart Simpson

09.05.17
21:55

Малко за разнообразие:

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.05.17 21:56.

Bart Simpson

09.05.17
21:57

А,само за да го имам в моите теми :-)

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.05.17 21:58.

Dizzy

10.05.17
08:07

Понеже Барт ми възкреси темата, да взема да се отчета.
Първата седмица мина добре, но вместо 6 пъти тренирах само 4. Втората седмица беше страшно от към рождени и именни дни. Тренировки само две. Не съм се качвала на кантара. По дрехите не съм мръднала. Логично подкарах третата седмица (настоящата) със същата схема на тренировки и вече по-стриктно хранене. Идния понеделник ще запиша резултати.

Bart Simpson

11.05.17
02:07

А

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.05.17 02:08.

Dizzy

11.05.17
09:16

Б 🙂))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1