FLEX и статиите в него....

Прескочи до:

09.07.05
00:29

Доста е, Митака я увеличи че ми трябваше за едно нещо. Мисля 20-25. Всички могат да пускат еднакъв брой отговори на анкети.

09.07.05
00:30

[quote author=“kaloian.georgiev”]Доста е, Митака я увеличи че ми трябваше за едно нещо. Мисля 20-25. Всички могат да пускат еднакъв брой отговори на анкети.

30 отговора са :) пробвах :) значи пускайте смело

09.07.05
00:32

ми айде пускай я тази очаквана анкета!
и да питам всеки колкото си иска ли може да гласува???

09.07.05
00:40

също,й който е чел някоя статия и смята че е полезна нека даде вота си и за нея!
Предлагам също и да са под номера;
например-искам 2,6,19 статия
:idea:

09.07.05
00:49

Това последното мисля няма как да се направи.... май може да се гласува само за една статия.... което е малко кофти, дали може да се направи нещо по въпроса??

09.07.05
01:14

Няма как. Текущият форум не позволява такава опция :)

09.07.05
01:48

Струва ми се, че част от статиите съм ги чел в българските списания и ще е излишно да се превеждат.

12. “Маркусаурус” - Еволюцията в тренировките на германският вундеркинд.

3. Суперсетове с максимален интензитет от Арнолд.

За тези съм сигурен, даже ще намеря и броевете на списанията. А и други са ми познати.

Като цяло идеята ми се струва загуба на врме. Не е като в интернет да няма достатъчно информация, при това много по - интересна от статиите във Флекс. Но щом ти се занимава да превеждаш ;)

09.07.05
09:56

на който не му харесва да не ги чете
и ако някой е чел нещо да гласува за това което не е чел!!!

09.07.05
10:10

Петко, трудно се лъже старото. Иначе все пак инициятивата не е лоша ако преведе хонзика некоя статиика. Та ще чакаме само дето в темата яко по 1 глас са взело много от статиите :) :)
по-здрави :)

09.07.05
14:59

ДОбре, нека го направим така - всеки да даде гласа си за най-интересната статия за него и после в пост да каже и за следващите, които иска.... накрая ще направим сбор от всичките гласове и така ще се сметне кои ще са първите :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1