Искам да напълнея!

Прескочи до:

Подготовка за зимата за покачване на мускулна маса посредством качествени меса и масла.
Направена поръчка за конопено маслко под 5% канабинол, масло от черен кимион, шарлан, зехтин 0,3% киселинност, ленено маслко, сусамено маслло, гхи (100% краве масло от Родопи).
Направена поръчка за телешко и свинско.
Фризерът е зареден с 8 вида риба - платика, сом, сьомга, амур, тулостолоб, скумрия, сьомгова пастърва, дъгова пастърва.
Поръчала съм и уред за бавно готвене, за да има готова храна след като се прибера от работа.
Относно детоксикацията - заредено с рилски билки за детоксикация (микс), мурсалски чай планински, некултивиран, сушена арония и рилска благодат (микс), семена и листа коприва от Рила.

По-голамата част от релефа е готов, толкова за лятото.
Спрях кардиото, защото няма смисъл от него при мен, организмът ми гори еднакво и трите вида макронутриенти.
Добавките са хидроизолат на biotech, бцаа, л-глутамин и л-аргинин.
Тренировките са силови с минимум от 8 вида упражнения, всяка тренировка започва с поставяне на тежести на глезените по -5 кг на глезен и накрая завършва с махове за задни части и ханш.

Мнението беше редактирано от Виктория Пенкова на 25.09.17 12:34.

И една сравнителна графика. Оказва се, че до преди година бях на 18, а сега изведнъж заприличах на човек, хахаха...
Тук е сравнение, преди тренировка в отпуснато състояние на мускулатурата.

Мнението беше редактирано от Виктория Пенкова на 29.09.17 12:00.

29.09.17
20:54

Изглеждаш страхотно! Промяната ти е прекрасна!!!! Радвам се , че си избрала този път, а не целите за напълняване, които описваше преди година. Продължавай все така упорито, имаш много хубава структура и качваш чиста маса.

От всички мускулни групи, единствената, която не тренирам е коремът. За сметка на това много внимателно подбирам упражненията си за крака и таз така, че да изграждат и корема.
Но да си призная 80% от резултата са в следствие на качествена диета - протеин и качествена мазнина. Храненето (едно меню) се разделят във времето (хапва се на почивки - примерно, разделя се на 4 части и вскя част има интервал от 10-15 минути), за да не се раздува корема, пиенето на течности също. Така също се стимулира бързината на метаболизмът и храносмилателният тракт. Е, стига да няма проблем с отделянето на жлъчка от черния дроб или липса на накой ензим. За по-добри резултати е добре да се вземат ААКГ и Глутамин, подобряват перисталтиката и регулират фауната. Понякога трябва и да се пропуска някоя закуска, за по-стегнат корем, но трябва да се прави винаги по едно и също време от седмицата, за да свикне организма със стреса. Това са моите наблюдения до момента. Резултатите са налице. Преди доста ми се издуваше корема и на слабото ми тяло стоеше неестествено. Вече нямам този проблем.

Мнението беше редактирано от Виктория Пенкова на 09.10.17 12:29.

Сменяме аминото. От днес вече глутамин и таурин. Естествено, в комбинация с хидроизолат. Резултатите от приемът на ААКГ са повече от невероятни. Не пестете пари, когато става на въпрос за здраве и резултати. Бъдете прецизни в дозирането спрамо теглото и мускулната маса, която имате.

Мнението беше редактирано от Виктория Пенкова на 22.10.17 12:11.

Ще отделя време идната седмица да споделя за прблемите си с амортизацият на артериалните клапи при краката и как обърнах процеса.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1