28.11.16
15:55
Здравейте.
Искам да ми помогнете в избора на бърнар който е без фитнес упражнения. Чета из разни форуми че има такива ” ама като не разбирам” . Не мога да се добера да фитнес зала, защото имам един малък разбойник кадето ми отнема почти цялото време. Искам да премахна мазнините натрупани по време на бременност. Имам степър използвам го от време на време. Сега съм 60 кг. Но ми пречат та искам да сваля поне със 6 7 кг. Нямам режим на хранене,хапвам от всичко по малко. Постоянно съм в движение. Диети и дума да не става. Ограничила съм сладкото, безалкохолните напитки , мазните ястия но уви не смаквам и грам.
П. П. Търсих из форума подобна статия но не открих. Извинявам се ако се повтаря.
Благодаря.
Темата беше редактирана от Ivelina Chalakova на 28.11.16 15:55.
Няма и да откриеш... “бърнър без фитнес упражнения”
Мнението беше редактирано от deqn91 на 28.11.16 16:19.
Да обобщим исканото:
- Без хранителен режим;
- Без упражнения;
- Препарат, с който да отслабна.
Този въпрос трябва да бъде отправен към bgmamma, тук едва ли ще откриеш каквото търсиш. Хората в този форум не вярват във вълшебни бобени зърна.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 28.11.16 16:58.
28.11.16
17:11
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.11.16 17:12.
28.11.16
17:49
И дума да не става за диета-имаш предвид, че до сега е било така или, че и занапред?
Първо, диета не значи гладуване, а начин, режим на хранене, съответно видове храни и т.н.
Второ, дори да не ядеш непрепоръчвани храни, ако не си в колориен дефицит, няма да свалиш. Приеманите калории следва да са по-малко от необходимите за поддържане на теглото, изчислявани по формула, в зависимост от възраст, ръст, тегло и физическа активност.
Мнението беше редактирано от Деян на 28.11.16 17:49.