Моля помогнете :))

11.12.16
19:42

Добър вечер.Пиша ви във връзка с молба за помощ....Аз съм на 17. Тежа 63 кг и съм висок 180см.....Най обикновено момче,коато иска да натрупа мускули.Преди ходех на фитнес,изпълнявах всички заръки на фитнес инструктори и фитнес маниаци,обаче след като теглих чертата се оказа че за 1 година не съм натрупал особено много мускули....От няколко седмици реших,че всичко е в мойте ръце и почнах тренировки вкъщи вечер след училище.Тренировката ми се състой от:
-слагам раница 5кг, която не слизаше от мен до края на тренировката.С нея почвах загрявката (10мин) разтягане и тн.Тренировката се състои от лицеви опори с голямо разстояние на ръцете 4x7(като при всички упражнения гледам да ги правя възможно най-бавно(за да се поизппотя повечко).Второ упражнение е нормална лицева опора 4x7.Третото е със събрани ръце 4x7.Четвъртото и петото са или за бицепс или за трицепс(гледам да не ги напрягам много защото са ми казвали че няма ефект).След всяка тренировка правя корем.М/и сериите правя бой сянка за да държа тялото топло и в напрежение.Кардиото се състой в това,че аз съм на седмия етаж и слизам и се качвам 4 пъти и не мога да мръдна повече(само един път в седмицата го правя).
Сега за храната:
-сутрин гледам да хапна или яйца или филии с нещо(яицата са си нормални и не мога да правя 2жълтъка с 5белтъка и тн.)
-на обяд ям ориз с пилешко(гърди) и някакъв плод
-в училище нямам голям избор и ям от гнусните пици с неустановен произход на колбаса
-вечве ям пак ориз (гледам да ям възможно най-много ориз) и някакъв плод(2-3 банана примерно)
Честно казано доста повече ме изпотява моята тренировка отколкото тези във фитнеса и общо взето повече ми допада вкъщи да трнирам.Т тялото ми е добре оформено в сравнение хората на моята възраст обаче немога да качвам с този моя бърз метаболизъм....ръцете са ми плачевни и искам съвет от вас как да кача маса в ръцете защото те ме комплексират доста и каквото и да правя не растът.Моля ви за съвет и ви благодаря предварително:)))

Здравей!

Степента на потене не бива да ти е индикатор за това, дали тренировката ти е добра или не.
Всеки път тренираш само гърдите, малко ръцете и корема, и правиш кардио? А останалите части на тялото?

Храната - не става ясно колко точно ядеш, но протеинът ти е малко (имаш само при яйцата и пилешкото на обяд).
Добави месо/риба/яйца към вечерята + зеленчуци на обяд и вечеря.
В училище можеш да си носиш храна от вкъщи, след като ядеш от “гнусните пици”.

Като цяло, след като не качваш, значи не ядеш достатъчно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1