Растеж на височина и волейбол

Здравейте, пиша тази тема относно мен и волейболът и ако може да ме посъветвате някой неща като например, храни, упражнения (Ако има такива за издължаване) защото наистина ми е важно, и ще съм ви много благодарен. На 18 години съм, висок съм 1,68см. и тренирам волейбол здраво вече 4-5 месеца. Баща ми е 1,78, а майка ми 1,58-60, и ако някой може да ми каже, дали ми остава още време да израствам и, колко горе-долу ще стана. Извинявам се ако съм объркал раздел или нещо подобно, просто съм нов. Благодаря:)
П.П - Като по-малък пак съм тренирал, но не много често.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Расте се от него,но ако го тренираш от малък.

казано от Горан Здравков на 15.01.17, 16:24:

Расте се от него,но ако го тренираш от малък.

Викаш късно вече. Eми ще продължа, защото мисля че ми се отдава, а и дано дръпна още малко нагоре, поне 1,75 или 1,80 макс, каквото такова :)

казано от Анатолий Лазаров на 15.01.17, 13:55:

...ако може да ме посъветвате някой неща като например, храни, упражнения (Ако има такива за издължаване)

Не, няма такива.

...ако някой може да ми каже, дали ми остава още време да израствам и, колко горе-долу ще стана.

Не може да има такъв човек.
Виж какво сме си говорили за растежа на височина в другите теми по този въпрос.

Расте се от него, но ако го тренираш от малък.

Няма такава логика.
Характерът на играта няма пряко влияние върху ръста.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.17 19:51.

казано от Кольо Пияндето на 15.01.17, 19:05:

...ако може да ме посъветвате някой неща като например, храни, упражнения (Ако има такива за издължаване)

Не, няма такива.

...ако някой може да ми каже, дали ми остава още време да израствам и, колко горе-долу ще стана.

Не може да има такъв човек.
Виж какво сме си говорили за растежа на височина в другите теми по този въпрос.

Расте се от него, но ако го тренираш от малък.

Няма такава логика.
Характерът на играта няма пряко влияние върху ръста.

Ясно, мерси все пак.

За човек на 18г разбираш изключително малко от биология. Много е вероятно да не пораснеш и с 1см над това което си в момента. Ръста зависи от гените - баща ти и майка ти са ниски, от което следва, че шансовете и то да си нисък (каквато е и действителността) са много големи. Аз ако бях на твое място ще се насоча към поста либеро, тъй като на какъвто и да е друг пост момента в който застанеш до мрежата просто ще те прескачат противниковите нападатели.
Ако искаш може да се пробваш и да ядеш дълги храни- банани , спагети , наденица, фасул. Вярвам, че ще имат същия ефект върху ръста ти както и тренировките по волейбол. Може и да пробваш да висиш на лост за ставите и т.н. да се разтеглят и издължат ......

Мнението беше редактирано от Мартин Георгиев на 06.08.17 14:19.

Всичко е ген! Спорта не влияе !

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1