Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Leeroy Jenkins на 03.03.17, 18:15:
Днеска реших да си купя някои продукти които до сега не съм пробвал, за да разнообразя и експериментирам малко.
...Също така този небелен тахан с какво го ядете?
Много хубаво правиш, че експериментираш! Много хора ги е страх да опитват нови храни.
Таханът е най-вкусен с мед, с хляб, само тахан, с банан, с други плодове (зависи от човека) и др. На мен ми е по-вкусен белият. :)
03.03.17
18:34
Аз до сега не съм ял тахан освен може би няколко пъти в халва. До колкото знам обаче, черния е много по-полезния, а белия по-вкусен :)
Edit:
Още бая пъстърма, торта, домашно варено домати, малко сок, извара, тортила, фъстъчено масло. Омазванйе
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 03.03.17 19:54.
04.03.17
17:48
Активност за днес: малко бягане на една площадка.
Ядене за днес:
Закуска:
Тортила с тахан, извара, ябълка
Обяд: 3 цели яйца, малко херинга, морков.
Късен следобед: Баница, домашно кисело мляко, локум, 8 бонбона, вафлички сладки, 3 тортили с пъстърма и лютеница. Яката се омазах.
казано от Leeroy Jenkins на 04.03.17, 17:48:
Яката се омазах.
Така, така трябва да си хапваш обилно за да растеж бързо, само захарта я махни ;)
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 04.03.17 19:06.
05.03.17
20:02
Активност днес:
Обиколки на една площадка, високо коляно, надбедрица.
Ядене:
Отново предимно въглехидрати и трансмазнини в изключително големи количества. Няма смисъл да ги вписвам, просто жалка работа. Средно по 3-4к калории съм приемал в последните 2 седмици с изключения на няколко дни.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 05.03.17 20:02.
06.03.17
16:54
Днес се претеглих на точен кантар. 65 килограма. :D
казано от Leeroy Jenkins на 05.03.17, 20:02:
Средно по 3-4к калории съм приемал в последните 2 седмици с изключения на няколко дни.
Мхм.. ти вярваш ли си?
06.03.17
17:55
Всъщност даже повече може да са. Особено преди 2 седмици, единия път повръщах, а другите пъти винаги ме болеше стомаха. :) там със сигурност бяха хиляди калориите
казано от Leeroy Jenkins на 06.03.17, 17:55:
Всъщност даже повече може да са. Особено преди 2 седмици, единия път повръщах, а другите пъти винаги ме болеше стомаха.
Нормално, то толкова мазнини как няма да повръщаш
08.03.17
14:53
Малко позабравих да пиша последните няколко дни. Днес е нетренировъчен ден, но пък ще впиша яденето (поне до момента в който пиша това)
Закуска: 100гр. Овес. + филия пълнозърнест хлбяб намазана с плънозърнест тахан
„Късна закуска” - почерпиха ме няква бисквита, не и гледах макросите.
Обяд - 4 яйца цели , няколко оризовки, малко маринована херинга, фъстъчено масло.
Вечеря/късен следобед: 1бр пил. гърди, червени боровинки, извара.
Днеска ми беше може би най-чистия ден от седмица насам.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 08.03.17 19:54.
09.03.17
19:18
Храната за днес:
Закуска:
1 филия пълнозърнест хляб намазана с пълнозърнест тахан, над 100гр овес, фъстъчено масло.
Ранен следобед:
Баница, локум, вафлички, боб, лютивка. :D
След тренировка:
Шибнах 400гр извара, че да вкарам малко протеин.
Edit: За вечерях хапнах свинска пъстърма и 3 яйца.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 09.03.17 21:31.
казано от Leeroy Jenkins на 09.03.17, 19:18:
Храната за днес:
Закуска:
1 филия пълнозърнест хляб намазана с пълнозърнест тахан, над 100гр овес, фъстъчено масло.
Ранен следобед:
След тренировка:
Вероятно след това ще вкарам още протеин - вероятно яйца или пилешко и ще хапна мед с едно от двете.
Още, още хапвай момче, тази маса кога ще я качваш? Вкарай повече хляб, 1 филия дневно е за никъде, трябват ти поне 5-6 дебели филии
09.03.17
21:34
казано от Tony Leen на 09.03.17, 20:08:
казано от Leeroy Jenkins на 09.03.17, 19:18:
Храната за днес:
Закуска:
Ранен следобед:
След тренировка:
Вероятно след това ще вкарам още протеин - вероятно яйца или пилешко и ще хапна мед с едно от двете.Още, още хапвай момче, тази маса кога ще я качваш? Вкарай повече хляб, 1 филия дневно е за никъде, трябват ти поне 5-6 дебели филии
Опитвам се ама проблема е, че често свършвам храната от към по-пълноценни храни и посягам към много боклуци както виждате в дневника.
Да добавя: Снощи за вечеря назобих яко спагети с домашна лютеница.
казано от Leeroy Jenkins на 09.03.17, 21:34:
Да добавя: Снощи за вечеря назобих яко спагети с домашна лютеница.
А така, може да вкараш и филии с лютеница в менюто.
10.03.17
19:06
Храната за днес:
Закуска:
Около 100 гр. овесени ядки, около 100гр. фъстъчено масло, няколко оризовки.
Обяд: Пилешка гърда с картофи.
След тренировка: Мед, локум, бонбони, козунак, малко след това 1бр. пилешка гърда. :D
Вечеря: 1 оризовка намазана с мед и тахан, телешка пъстърма, домати в буркан, отделно мед, 2 филии хляб. Погледнато отстрани храненето ми е много странно, но ям к’вото ми се яде и квото има :D понякога почвам със сладко и после солено и после пак сладко дори.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 10.03.17 21:07.
11.03.17
20:14
Храната за днес:
Закуска:
1 йенска тенджера със спагети + домашна лютивка. Бях забравил да си направя овеса снощи и затова така се получи.
Късен обяд:
Телешка пъстърма и 2/3 филии хляб. Не бях гладен ама реших да хапна малко.
Вечеря:
Към 500гр извара,домашна лютивка, 3 препечени филии хляб, 2 оризовки намазани с мед и пълнозърнест тахан, отделно мед,
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 11.03.17 20:14.
12.03.17
15:11
Ядене за днес:
Закуска:
Към 100гр овесени ядки.
Обяд/ късен следобяд: 60гр фъстъци, 50гр сникърс, малко по-късно 1 филия пълнозърнест хляб и към 100гр телешко-свински суджук и няк’ви локумени вафли.
Edit:
На вечеря ядох свинско-телешки суджук и телешка пъстърма, 1 филия хляб, отделно филия хляб с мед и тахан.
Доволен съм от храната ама се случва често да ям в движение и да ходя на гости и тия вафлички и сладки неща трябва да ги махна и ще е супер.
Във Вторник ще се опитам да снимам начина на изпълнение на мъртвата тяга, че ми е интересно какво ще кажете.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 12.03.17 20:16.
13.03.17
16:58
Храната за днес:
Закуска:
100 гр овес.
Междинна закуска:
Около 60гр печен фъстък.
Обяд: Ориз с пуешко бутче, извара, едно варено яйце, мед.
Следтренировъчно:
2 оризовки с мед и тахан, отделно още една оризовка и към 100гр. фурми.
Вечеря: Още доста варено пуешко, 2 филии пълнозърнест и 1 бял хляб и домашна лютеница.
Днеска добре се получи храната. Доволен съм, като изключим тези две филии - но все пак по-добре от трансмазнини ;)
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 13.03.17 20:01.
14.03.17
17:02
Формата на мъртвата тяга: https://www.youtube.com/watch?v=v4MPDDSQ1RA&feature=youtu.be
Направо ужасна така като гледам, вие к’во ще кажете? Направих 3 повторения само, защото снимах след тренировката и малко ме болеше коляното.
Храната:
Закуска:
Към 100гр. овес
Междинна закуска:
60гр фъстъци
Междинна закуска 2:
80гр стафиди
Обяд:
Към 300-350гр извара.
След тренировка:
Банан, а малко след това 3 варени яйца, мед, две оризовки с мед и тахан.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 14.03.17 17:30.
14.03.17
20:31
с цялото ми уважение... нещо по-конректно така...? Така като гледам предполагам не трябва да клякам толкова много, какво друго?
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 14.03.17 21:12.
С две думи: Сваляш Гъза, изпъчваш гърдите, изправяш гърба и движиш лоста възможно най-близко по тялото. ( май станаха повече от две )
БОНУС съвет: Оставяй лоста на земята след всяко повторение, заемай правилен старт и тогава тръгвай.
Успех!
15.03.17
17:24
Храната за днес:
Закуска:
100гр. овес
Междинна закуска: 60гр. фъстъци
Обяд: картофи с лук, 3 кюфтета и мед
Следобяд: към 400-450гр. извара. ТЕЖКО! :D
След малко ще ям оризовки с мед и тахан предполагам.
Ако имате какво да казвате за мъртвата тяга, давайте.
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 15.03.17 17:24.
казано от Leeroy Jenkins на 15.03.17, 17:24:
Следобяд: към 400-450гр. извара. ТЕЖКО! :D
За да не ти идва тежко, разделяй количеството на 2. Едната част можеш да си правиш сандвич между 2 филии, а другата да сложиш вътре кисело мляко + мед или захар.
Ти с тази храна какво мислиш да правиш? да сваляш килограми ли? повече храна ти трябва, основно въглехидрати - хляб,ориз,картофи. Масло може да добавиш..
15.03.17
18:28
Гледам да ги докарвам калориите поне до баланса, пък и над него. Яд ме е, че на 2ри април удрям трети месец в залата и не съм научил тягата, клек не съм правил почти, лег н съм правил почти, силата малко се подобри с оглед на това, че вече не съм на калориен дефицит. Ама все пак...
Мнението беше редактирано от Leeroy Jenkins на 15.03.17 18:41.
15.03.17
19:09
казано от Leeroy Jenkins на 15.03.17, 18:28:
Гледам да ги докарвам калориите поне до баланса, пък и над него. Яд ме е, че на 2ри април удрям трети месец в залата и не съм научил тягата, клек не съм правил почти, лег н съм правил почти, силата малко се подобри с оглед на това, че вече не съм на калориен дефицит. Ама все пак...
Нямам идея какво си правил 3 месеца в залата,но не е целесъобразно спрямо изискванията ти.Увеличавай я постепенно храната и попитай треньорите ,как да тренираш и да се храниш правилно.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече