06.03.17
18:41
Здравейте ! Нов съм във форума и прочетох няколко теми но искам да чуя какво ще кажете . На 17 години съм 180 висок 80 кг и вече ми писна да слушам как съм надебелял. Искам до лятото вече този корем да го махна.Попринцип спортувам но проблема е в хранителния режим. От октомври месец спрях с футбола защото вече не виждах смисъл да плащам 50 лв на месец за тренировки и да си хабя времето във школа на отбор във В група. Та сега тренирам ММА 3 пъти в седмицата по някой път 5 . И от тази седмица мисля да си изкарам карта за фитнес. Искам да кажа ,че обичам да тичам мога 1 час поне на пътеката със средна скорост . Но незнам какво точно да ям и винаги се чуствам гладен докато не се наям яко. Когато тръгна да ям плодове и такива неща винаги чуствам глад . А попринцип на ден ям да сутрин 1 закуска да пица или баничка. След това към 10:30 кисело мляко с мюсли на активия където са. Като се прибера ям един дюнер. И вечерта пак някъква храна навън. Имам мускулна маса но просто имам много мазнини и така
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.03.17
18:48
Повече мускули, повече млечна киселина и в резултат по-малко издържливост...та, виж кое ти е по-важно, визия или успех в ММА-то. Ако е визия, то спри с ММа и почни силови тренировки, без бягане изобщо!
09.03.17
16:06
Яденето ти е доста грешно. Заеби ги тия боклуци (дюнери, банички, пици) и яж здрава храна. Като алтернатива на глупостите за закуска мога да ти препоръчам овесена каша, сандвичи или принцеси с кайма. През деня ако ядеш предимно навън, има много ресторанти и столове, където предлагат качествена храна на прилични цени и няма да ти излезе много повече от дюнерите. У вас не се ли готви някаква храна?
Относно тренировките - бойният спорт добре ще ти се отрази за отслабване според мен, аз като ходех на кикбокс, бях нацепен на изрод, там тренировките си бяха наистина интензивни - около час и половина нон-стоп движение, пък и доста корем тренирахме. Ако залата по ММА е оборудвана и с тежести, няма смисъл да ходиш на фитнес, можеш щангите да си ги правиш там. Колкото повече кардио правиш, толкова по-бързо ще свалиш мазнините - също доказано от опит, но ти препоръчвам да го правиш някъде на чист въздух, а не във фитнеса, където дишаш на още 30 човека изпаренията в неособено голямо помещение със съмнителна вентилация.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече