Запитване относно сваляне и кардио

Добър вечер на всички!

Казвам се Георги и съм на 21 години от гр. Бургас.Висок съм 1.82 и тежа около 81-83 килограма.Проблема ми е следният:
Ходя на лостове и правя набиранки,лицеви и още 2 упражнения, които си нямам и идея как се казват, кофите още ги уча, защото нямам достатъчно сила да  ги правя(правя по 2 макс и то не пълни).Бягам 4 пъти седмично (6 км/45мин/ 450-530 изгорени калории) измервам го с приложение за телефона.Корема ми за килограмите имам съвсем малко мазно най-долу, а най-големия ми проблем са гърдите.Супер мазни са най-вече отдолу.Не ям сладко, нито пия газирано.Какво можете да ми препоръчате?Повече кардио или?

17.03.17
20:38

Диета ти трябва на тебе, а  не още кардио ;)

А от какво трябва да се състои тази диета, ако имаш някакъв материал под ръка?

17.03.17
22:31

Желязо ти трябва ,не диета ....

Благодаря ви за мненията, но може ли малко повече да се уточнявате?

18.03.17
10:51

казано от Георги Георгиев на 17.03.17, 22:54:

Благодаря ви за мненията, но може ли малко повече да се уточнявате?

Може ли да поразгледаш форума преди да задаваш въпрос, който се разглежда по няколко пъти в седмицата в следствие на нови потребители, които нямат желание да четат форума а очакват всичко да им се смели наготово.
Така създадена темата и така зададен въпроса би следвало да отиде направо в кофата.

18.03.17
11:50

казано от Георги Георгиев на 17.03.17, 22:17:

А от какво трябва да се състои тази диета

3 кила месо, 1 кило лютеница, 5 хляба и кило картофи :D

а сега сериозно:
Не очаквай някой да ти прави хранителни режими, ако някой правеше индивидуални режими просто ей така, фитнес инструктори,диетолози и т.н. щяха да са безработни))  За начало трябва да пробваш сам да си направиш режим, първо изчисли калориите си за деня, трябва да си на калориен дефицит (т.е. да изразходваш повече от колкото приемаш калории), гледай да имаш разнообразие в храненето и не яж захар)) Може да използваш онлайн калкулатор. Успех!

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 18.03.17 11:50.

казано от Tony Leen на 18.03.17, 11:50:

казано от Георги Георгиев на 17.03.17, 22:17:

А от какво трябва да се състои тази диета

3 кила месо, 1 кило лютеница, 5 хляба и кило картофи :D

а сега сериозно:
Не очаквай някой да ти прави хранителни режими, ако някой правеше индивидуални режими просто ей така, фитнес инструктори,диетолози и т.н. щяха да са безработни))  За начало трябва да пробваш сам да си направиш режим, първо изчисли калориите си за деня, трябва да си на калориен дефицит (т.е. да изразходваш повече от колкото приемаш калории), гледай да имаш разнообразие в храненето и не яж захар)) Може да използваш онлайн калкулатор. Успех!

Много благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1