26.03.17
17:17
Здравейте! Тренирам във фитнес от около 2 години. Ходя 3 пъти седмично като тренирам тежко и не правя много кардио, храня се сравнително чисто. В момента се чувствам много добре и харесвам как изглеждам, но забелязах, че бедрата ми започват да растат малко повече и започнах да тренирам само глутелус - изолирани упражнения, не натоварвам бедрата и правя малко повече кардио. Въпросът ми е дали този подход е правилен или трябва да сменя тактиката? :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Преден клек, заден клек, джогинг с чанта пясък на гърба. От първите две правиш 4х16, а изолиращите упражнения ги праиш накрая да напомпаш. Джогинга с тежест го давам само като идея, не е задължително да го правиш :)
казано от Tony Leen на 26.03.17, 18:02:
...джогинг с чанта пясък на гърба. Джогинга с тежест го давам само като идея, не е задължително да го правиш :)
По-добре забрави : )
26.03.17
19:47
казано от Tony Leen на 26.03.17, 18:02:
Преден клек, заден клек, джогинг с чанта пясък на гърба. От първите две правиш 4х16, а изолиращите упражнения ги праиш накрая да напомпаш. Джогинга с тежест го давам само като идея, не е задължително да го правиш :)
А може ли 4х17? А джогингът с тежест е понеже коленете и глезените е по-добре да са контузени, нали? :)
казано от Херцог Трън на 26.03.17, 19:47:
А може ли 4х17? А джогингът с тежест е понеже коленете и глезените е по-добре да са контузени, нали? :)
Херцоге що ме тролваш така)) Не може 4х17, ще качи прекалено много маса! :D Джогинга с тежест на гърба не винаги е съпоставка за контузии, нищо няма да стане ако си сложи една чанта с 5 кила пясък и пробва да бяга. Натоварването върху бедрата е здраво, но както казах не задължително, аз просто го давам като идея :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече