30.03.17
21:16
Да, китката е точен ориентир. И аз намалих няколко дупки на каишката.
А това с пиенето на морска вода е екстремно :D Бухай маслини, пилешки подсолен бульон (хем е мазничък), солено сирене, солен кашкавал и готово.
30.03.17
21:23
Маслини,каперси яко.Аз съм готвач в Ирландия и гърмя яко телешко,виждам,че другите са малко скептични,но аз наистина топя,предното лято бях във фитнеса шест от седем и постигнах половината от това,което постигнах сега за три седмици
30.03.17
21:25
Ами, скептични друг път. Завиждат ти :Д
30.03.17
21:30
Не знам как може да се завижда на почти четири часово кардио на гладно,брат не го пожелавам и най-големия си враг ако нямаше резултати не знам как щях да намеря мотивация да продължа,интересното е, че преди като изляза от басейна веднага трябваше да хапна нещо защото треперех,а сега няма нищо спокойствие и в сауната след това не ми се вие свят,ок съм.Това беше и първото ми запитване тук, защо не съм гладен.
30.03.17
21:56
И аз грам не съм гладна. Понякога даже чувам как ми къркори стомаха, между обяда и късната вечеря, обаче не изпитвам глад. Такова нещо не ми се беше случвало преди.
Има интересен клип от youtube на един, който е с този начин на хранене от дълго време. Наблюденията му са доста интересни. Виж сам: https://www.youtube.com/watch?v=oAEr32uu8r8
Не знам колко дълго ще се чувстваш добре с този начин на хранене и това голямо физическо натоварване. Наблюдавай се внимателно.
За въстановяване на електролитния баланс, понеже не може бира :), е вариант да си слагаш оцет в салатата или направо две лъжици оцет в чаша вода и малко лимонов сок, както правя аз. Мускулни крампи имаш ли?
Мнението беше редактирано от Dizzy на 30.03.17 21:56.
31.03.17
12:18
При приготвянето на мирената мъст,се правят две паузи протеинова и въглехидратна за да се разградят поли-захаридите на моно-захариди за да може с тях да се хранят бактериите и посредством това отделят CO2,изяждайки захарите не се ли намаляват до минимум въглехидратите както в млякото?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече