Качване на килограми и мнения за тренировка.

14.04.17
13:14

Здравейте,
Мъж съм на 23г ,185 см. и 69кг. Ходя на фитнес от 2 седмици и проблема е ,че обяда ми е с предимно боклуци(пица,дюнер и т.н.) след работа преди трен. гледам да хапна нещо на бързо 1-2 банана. Можете ли да ми препоръчате вид протеин и нещо па стабилно за хапване преди фитнеса. Ходя 3 дена в сед. на фитнес със следната тренировка -

Колко време имаш между обяда и тренировката?
Опция е да се съсредоточиш върху подобряване качеството на обяда, да не търсиш стабилно хранене преди тренировката, а да го сложиш след нея.

14.04.17
18:43

Еми обядвам в времето между 12:00 и 13:00ч. А свършвам работа в 17:30 и тогава отивам да тренирам , също така в 15:00 имам почивка 20 мин през тва време мога да хапвам нещо. А иначе вечерята ми е стабилна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1