14.04.17
20:49
Здравейте, току що ми пристигна новото рибено масло на optimum nutrition, което планувах да пием цялато семейство, но капсулите са огромни за децата. Освен, че самите капсули са големи за поглъщане , мисля, че и количеството в самата капсула е много за дете. До сега им давах капсули за деца по 5 на ден( препоръка на кутията) , но не съм обръщал внимание колко DNA и ЕPA съдържат. Някой може ли да сподели опит. Благодаря.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
14.04.17
21:19
Аз давам на хлапетата едно българско “Рибчо”. Малката го дъвче като бонбонки 😄
14.04.17
21:24
Моите се мръщят , но понеже искат да приличат на мен и да имат мускули , когато не желаят нещо да го ядат, им казвам, че е за мускули и затварят очите и гълтат🙂 Представях си го, като отворя кутийката и всички под строй, барабар с майката🙂 Дневната доза за голям е 3 капсули, мисля че те ще могат да минат с една. Сега чета и смятам 🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 14.04.17 21:24.
18.04.17
13:02
Привет,
Зависи донякъде и от възрастта на децата. Ако са над 6-7 годишна възраст, дозата от 3 дражета от продукта (900 мг омега 3) на ON е окей и е достатъчна.
Ако са по-малки обаче, бих намалил леко, на до 2 на ден.
За преглъщането нямам съвет обаче. По принцип не пречи да пукаш самото драже и да изспипваш маслото в храната или в напитка, но имай предвид, че в тези дражета маслото е неовкусено и си има чист вкус на риба. Т.е. няма как да се смеси добре с нещо.
Занапред вариант е да търсиш течно овкусено рибено масло за децата, а ако са около 5 годишна възраст или и по-малки, има и детски варианти, при които дражетата са по-малки или пък са в определена форма, например на животни.
18.04.17
18:12
Вчера съпругата ми купи за деца. Те са на 4 и 7 години. Не помня марката, но са ги направили като шоколадови бонбони 🙂 Малкия обаче продължава да ги плюе и ще трябва да се мамим 🙂
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече