Калориен дефицит застой или греша

Здравейте,аз съм на 16 години висок съм 175 тренирам от близо 1 година,когато започнах да тренирам тежах около 70кг с коремче имах си и бая паласки.След време започнах да се храня здравословно и стигнах до 65кг без никакви диети.Преди 2 месеца започнах да си следя калорийте и от 2500 на който държах теглото си в момента съм на 2250 на ден в тренировъчен ден тренирам по 5-6 пъти в седмица.И в момента тежа 62кг изчистих си почти цялото тяло,но ми остана корема долната част няма сваляне колкото и да ходя по диетолози казват ми че тялото ми се развива добре,но имам натрупване в долната част на корема подкожните мазнини са 11-12%.Като се погледна в огледалото се виждат изразени коремни мускули в огледалото не си личи толкова но като си погледна корема отгоре и се вижда че е изпъкнало.(мога да кача снимки ако пожелаете).Сутрин хапвам 1 чаша мляко с една доза протейн.На обед хапвам едно кисело мляко 3,6% с 1 банан 2 часа преди тренировка 200гр пилешко с зеленчуци (тренировката ми е предимно към 7-8 вечерта) след тренировка пия протейн аминокиселни и ел-карнитин Вечерта хапвам 150-200 гр риба или пилешко със сезонна салата
Спя по 8 часа няма стрес.Благодаря предварително!

20.04.17
10:44

Стигни 5-6% мазнини и ще изчистиш долната част на корема. Кога е състезанието за което се готвиш? Сам ли се подготвяш за него?

Не е з състезание за лятото.Искам един път и аз да съм с перфектна коремна преса

20.04.17
15:29

За какво ти е тази преса, пусни коремче за авторитет...

Все пак съм на 16 не ми отива ако бях малко по голям ставаше

21.04.17
11:03

казано от Светослав Георгиев на 20.04.17, 23:20:

Все пак съм на 16 не ми отива ако бях малко по голям ставаше

Защото като станеш на 30 коремчето ще е по-авторитетно от пресата... Всъщност всички членове на форума (включително жените) над 30 се опитват да си пуснат коремче, но повечето не успяват и си стоят с пресата, която са изваяли на 16.

29.04.17
02:36

На 16 е противопоказно да орелефяваш и като цяло да си на диети. Освен това, преса се вади, като имаш мускули. А 62 кг. на твоят ръст са тегло на манекенка, не на човек, който уж тренира. С тия желания да орелефяваш, при условие че вече си доста слаб, си доста близо до анорексиците като мислене.
Освен ако не целиш да си останеш слаб и недоразвит физически и да си прецакаш здравето, те съветвам да премислиш целите си.
А и да изкараш пресата, като тестостерона ти спадне до нивото на 80 годишен старец и не можеш да го вдигаш, все тая.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.04.17 02:38.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1