Как да започна?

Здравейте! На 18 съм,тежа около 72 кг и съм 1.62см висока. Тъй като водя застоял начин на живот,т.е. не спортувам почти никак, качих доста излишни килограми. Обичам и да си похапвам. Ще съм ви искрено благодарна,ако можете да ми дадете някаква насока да започна с някакъв режим или диета, за да отслабна по най- трайния и бързия начин.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.04.17 08:24.

BBD

24.04.17
22:12

тук докато не напишеш-гладувам от шест месеца и се потя като куче всеки ден в залата и няма ефект никой няма да ти отговори,а и тогава ще ти обяснят колко грешно правиш всичко.

24.04.17
22:24

1) Започни да се движиш, дори и елементарни неща - разходки, колело, някакъв тип аеробно движение като цяло.

2) Направи ревизия на храните, които приемаш. Намали (най-добре спри безалкохолното), сладкото и ограничи въглехидратите (или ги приемай в началото на деня).
Стреми се да ядеш “по-чисти” храни - печено или варено месо,  риба, зелени салатли, зеленчуци като цяло. Постарай се да намалиш солта.

Не яж късно или преди лягане.
Намли количеството храна и увеличи честота на хранене. Яж по-малки порции по-често, за да ускориш метаболизма.

НЕ ГЛАДУВАЙ!!!

Приемай поне 1-1,5л вода на ден.

За тренировките, храната и като цяло се възползвай от сайта. Има тонове информация предоставена много лесна за разбиране.

В общи линии, това мога лично аз да ти дам като съвет. 🙂
Успех!!!

24.04.17
23:46

казано от Мария Манолова на 24.04.17, 21:49:

Здравейте! На 18 съм,тежа около 72 кг и съм 1.62см висока. Тъй като водя застоял начин на живот,т.е. не спортувам почти никак, качих доста излишни килограми. Обичам и да си похапвам. Ще съм ви искрено благодарна,ако можете да ми дадете някаква насока да започна с някакъв режим или диета, за да отслабна по най- трайния и бързия начин.

Бързото отслабване трябва да го забравиш. Най-важното е да си промениш хранителните навици и да започнеш да се движиш повече, ако започнеш да спортуваш нещо е най-добрият вариант. Можеш да започнеш със спирането на газирано, сладко, тестени изделия. Да внимаваш как се храниш, да не преяждаш. Приемай поне 2 - 2,5л вода на ден. След около месец ще видиш първите резултати. Много е важно да си промениш навиците, а не да спазваш диета за някакъв период от време.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1