Малко помощ с програмата?

Bart Simpson

01.05.17
13:55

Добър ден,в последните няколко месеца тренирам във фитнес,промених храненето и философията за живота.
Цел-да стана по-добър.
От четене тук, гледане другите във фитнеса(занаят се краде),създадох някаква програма за трениране.Смятам обаче,че имам нужда от коректив в дълъг период от време,та сметнах,че един дневник тук не е лоша идея.
Проблемът в случея е,че не знам как да описвам упражненията,които изпълнявам.Чета няколко дневника тук,но все пак не мисля,че съм в състояние да предам точно информация за денят ми.Ако на някой му се занимава да ми обясни как да систематизирам инфо-то за да е по-спретнато четиво ще съм благодатен.

01.05.17
20:28

казано от Bart Simpson на 01.05.17, 13:55:

...
Проблемът в случея е,че не знам как да описвам упражненията,които изпълнявам.Чета няколко дневника тук,но все пак не мисля,че съм в състояние да предам точно информация за денят ми.Ако на някой му се занимава да ми обясни как да систематизирам инфо-то за да е по-спретнато четиво ще съм благодатен.

Ами записваш упражненията с техните имена по реда в който си тренирал в залата. Всяко упражнение на нов ред (трябва да знаеш имената им) и след това лаконично описание на използваната тежест и броя повторения с нея, които си направил за всяка серия.
А в началото на самия дневник се представяш: възраст, ръст,тегло. От колко време тренираш във фитнеса и също, ако спортуваш и нещо друго. Следва какви са ти целите за тренировките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1