Проблем с качването

02.05.17
14:42

Здравейте, аз съм момче на 17 около 175см и имам проблем с качването на кг.

Преди около година и половина бях 65кг и тъй като няма зала в града си тренкам вкъщи и има ефект докато не стигнах 80кг от тогава качвам и немога да кача повече от 80.Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.

Ако може някакви съвети каквито е да е целта ми е 90-95кг

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Teddy Bear на 02.05.17, 14:42:

Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.

Истината е, че не ядеш много. Колкото и невероятно да ти звучи - това е причината. Направи разлика между ‘много храна’ и ‘много енергия’. Огледай си храната и се увери, че съдържа достатъчно белтъчини и мазнини.

Bart Simpson

02.05.17
15:31

казано от Кольо Пияндето на 02.05.17, 14:53:

Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.

Истината е, че не ядеш много. Колкото и невероятно да ти звучи - това е причината. Направи разлика между ‘много храна’ и ‘много енергия’. Огледай си храната и се увери, че съдържа достатъчно белтъчини и мазнини.

Хубаво е да си имаш копи-пейст отговори за еднообразни въпроси:-)

казано от Bart Simpson на 02.05.17, 15:31:

Хубаво е да си имаш копи-пейст отговори за еднообразни въпроси:-)

Всички питащи смятат, че техните затруднения са уникални и неповторими. На практика масово се допускат едни и същи грешки, следват се еднотипни митове, съответно решенията са много сходни. Чукча, обаче, е писател, той не е читател...

Да не говорим, че малко хора обръщат внимание на това и могат да получат само общи приказки в отговор на питанията си...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.17 15:46.

Здравейте, аз съм момче на 17 около 175см и имам проблем с качването на кг.

Преди около година и половина бях 65кг и тъй като няма зала в града си тренкам вкъщи и има ефект докато не стигнах 80кг от тогава качвам и немога да кача повече от 80.Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.

Ако може някакви съвети каквито е да е целта ми е 90-95кг

Добавяй още храна !

Carbohydrate

07.05.17
07:28

Ако няма достатъчен хормонален отклик от тренировките, то и един тон храна да изяде, няма да има и грам покачване на мускулна маса. Трябвя да си преразгледаш тренировъчният режим, по скоро 🙂

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1