02.05.17
14:42
Здравейте, аз съм момче на 17 около 175см и имам проблем с качването на кг.
Преди около година и половина бях 65кг и тъй като няма зала в града си тренкам вкъщи и има ефект докато не стигнах 80кг от тогава качвам и немога да кача повече от 80.Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.
Ако може някакви съвети каквито е да е целта ми е 90-95кг
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.05.17
14:53
казано от Teddy Bear на 02.05.17, 14:42:
Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.
Истината е, че не ядеш много. Колкото и невероятно да ти звучи - това е причината. Направи разлика между ‘много храна’ и ‘много енергия’. Огледай си храната и се увери, че съдържа достатъчно белтъчини и мазнини.
02.05.17
15:31
казано от Кольо Пияндето на 02.05.17, 14:53:
Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.
Истината е, че не ядеш много. Колкото и невероятно да ти звучи - това е причината. Направи разлика между ‘много храна’ и ‘много енергия’. Огледай си храната и се увери, че съдържа достатъчно белтъчини и мазнини.
Хубаво е да си имаш копи-пейст отговори за еднообразни въпроси:-)
02.05.17
15:45
казано от Bart Simpson на 02.05.17, 15:31:
Хубаво е да си имаш копи-пейст отговори за еднообразни въпроси:-)
Всички питащи смятат, че техните затруднения са уникални и неповторими. На практика масово се допускат едни и същи грешки, следват се еднотипни митове, съответно решенията са много сходни. Чукча, обаче, е писател, той не е читател...
Да не говорим, че малко хора обръщат внимание на това и могат да получат само общи приказки в отговор на питанията си...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.17 15:46.
05.05.17
19:55
Здравейте, аз съм момче на 17 около 175см и имам проблем с качването на кг.
Преди около година и половина бях 65кг и тъй като няма зала в града си тренкам вкъщи и има ефект докато не стигнах 80кг от тогава качвам и немога да кача повече от 80.Ям много направо се тъпча на всеки 3 часа и пак не ми се получава.
Ако може някакви съвети каквито е да е целта ми е 90-95кг
Добавяй още храна !
07.05.17
07:28
Ако няма достатъчен хормонален отклик от тренировките, то и един тон храна да изяде, няма да има и грам покачване на мускулна маса. Трябвя да си преразгледаш тренировъчният режим, по скоро 🙂
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече