04.05.17
09:31
Здравейте приятели.
Искам да си направя едно стакче,обаче понеже не съм много в час с добавките на пазара реших да се допитам до вас.В момента пия syntrax nectar+ultra omega+adam.В новия стак,ще ми трябват,протеин(изолат),омега,мултивитамини(минерали,антиоксиданти),bcaa и л-карнитин.Искам висок клас добавки,а не протеин от които половината е въглехидрати/мазнини и с гадна суровина.
NOW, ако цената ти е висока може да се помисли за алтернативи 🙂
Мнението беше редактирано от deqn91 на 04.05.17 13:57.
05.05.17
12:37
Значи стават така:
NOW Foods Whey protein isolate
NOW Foods Ultra omega 3 fish oil
NOW Foods Mens Extreme Sports Multivitamin
ALLMAX Nutrition, L-Carnitine+ Tartrate - до колкото разбрах бил доста добър или да го сменя с друг,мисля да го пия 2-3 месеца,но почивка да правя ли и по колко ?
BCAA може би няма да ми трябва или поне ще опитам без тях.
Идеята е да направя стак,който няма да спирам.Естествено и храненето ще е на ниво.
05.05.17
13:23
Ако храненето ти е на добро ниво, то по-добре обмисли едно добро количество ВСАА вместо протеина.
То при добро хранене и прием на достатъчно белтъчини и BCAA-то може да е излишно. Освен ако нямаш голям период от време без храна преди тренировката.
Най-добре се спри на едно от двете, протеин или БЦАА, пък ако усетиш нужда, добави и другото.
07.05.17
00:00
Ами храненето ще е на добро ниво,просто има периоди в които не мога да се храня.Пък и като цяло протеина би намалил количеството на приетата храна и няма да се тъпча толкова.
А и сутрин освен овесените ядки друго не мога да ям и приема на протеин е задължителен.
Иначе основните източници на белтъчини ще са яйца и месо риба(пъстърва) и конско,само приготвянето на конското може би ще е малко трудно.