11.05.17
14:49
Здравейте Хора,
купих SCITEC 100% WHEY Professional 2,820 кг. Как мога да разбера дали протеина е истински или дали някой не го е бъркал в някой гараж?
Темата беше редактирана от Konstantin Ganev на 11.05.17 14:49.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.05.17
15:18
Привет,
За съжаление няма много опции.
Единият вариант е огледаш самата опаковка - дали има фолио около капачката на кутията и дали под самата капачка гърлото на кутията е запечатано с друго фолио.
Това обаче не е гаранция, че кутията не е отворена, вътре не е сложено друго и не е запечатана отново.
Вариант две е да пишеш имейл директно до компания Scitec, в който да упоменеш LOT номера (обикновено е написан на дъното, от външната страна) и те да потвърдят, че тази кутия реално е изпратена от тях.
Това обаче не е гаранция срещу първото, което споменах - подмяната на самото съдържание.
Вариант три е доста субективен, но човек, който е ползвал достатъчно продукти може да направи разлика, не толкова по вкус и консистенция, но по ефективността на продукта.
И вариант четири, който дава и най-голяма гаранция, че в кутията наистина има протеин, е да се прати проба до лаборатория за изследване.
Ако питаш мен обаче, стига да си закупил продукта от магазин с добра репутация, не го мисли много-много. 🙂
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.05.17 15:20.
11.05.17
15:56
Мерси много за детайлния отговор.
Закупих го от Nitrotiger.com и като цяло преди съм купувал от там. Та дори познавам собственика, но това не ми пречи никога да си имам едно на ум.
Според мен кутията е в прекрасно състояние, запечатана със станиол и предпазни лепенки. Миризмата е супер, конситенцията още не съм пробвал. Преди съм пил протеини на SCITEC и смея да твърдя, че са на едно ниво по вкус с BSN. Следователно, ако на някой му е интересно ще споделя тук, след като опитам протеина, дали е хубав, как се разрежда и т.н.
Мнението беше редактирано от Konstantin Ganev на 11.05.17 16:03.
13.05.17
09:22
Здравейте отново,
Протеинът е вече отвороен и смея да твърдя, че е много хубав. Не ми става тежко от него, а напротив действа ми дори и леко ободряващо. Вкуса, който съм избрал е Strawberry White Chocolate и се миксва много добре в блендер и в шейкър. Не остават неразтворени петънца както при някои протеини.
Лично аз го харесвам повече от MyProtein, който ми действаше не толкова добре откъм килограми, заситеност и прогрес.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече