20.05.17
22:56
Здравейте!Бях в Америка миналата година и опитах продуктите там и нямат нищо общо с Европейското качество тук и нещата в България са много зле сравнение с там.Пия от 7-8 години бустери и съм бил в такава заблуда от тая jitters (тресяща) енергия тук и съм мислел че са качествени продукти.Както и да е въпроса ми е знаете ли сайт който внася от Америка или магазин в София в който доставките са от Америка и добавките най-вече бустерите са произведени и доставени от там.
21.05.17
12:48
казано от Stefan Petrov на 20.05.17, 22:56:
Здравейте!Бях в Америка миналата година и опитах продуктите там и нямат нищо общо с Европейското качество тук и нещата в България са много зле сравнение с там.Пия от 7-8 години бустери и съм бил в такава заблуда от тая jitters (тресяща) енергия тук и съм мислел че са качествени продукти.Както и да е въпроса ми е знаете ли сайт който внася от Америка или магазин в София в който доставките са от Америка и добавките най-вече бустерите са произведени и доставени от там.
В Америка е напълно нормално да имаш повече енергия, все пак това е страната която слага абсолютно във всяка храна глюкозо-фруктозен сироп. Дори в хляба го слагат. Реално една голяма част от добавките разрешени в Америка са забранени в Европа, причината е че за да изкараш на пазара някаква добавка трябва да имаш разрешение от една от многото фирми занимаващи се с контрола (на всички ние ясно това как става), дори останалите да са забранили продукта, една ако каже че отговаря на всички изисквания, то той минава на пазара. При нас контрола е по-затегнат.
С две думи, много са факторите влияещи върху ефекта на бустърите, дори да си внесеш някой американски, то шанса да не изпитащ очакваният ефект е голям заради храната и т.н.
21.05.17
20:10
Не не е само от храната защото за пример ще дам най-продаваните аминокиселини в Света AminoEnergy на Optimum Nutrition.Тука като ги пия Европейското качество първо ми се зачервяват очите сърцето ми почва да бие като лудо и ми става лошо и това от различни магазини пробвано и купено тоест не е от партидата.От Америка същия продукт и дава плавна постоянно и чиста енергия.Един сайт внасяше от Америка купих си 4-5 пъти но смениха от Европа затова питам няма ли поне 1 сайт който внася от там.Благодаря предварително.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече