18.06.17
13:40
Привет,
Чудих се много дали да пусна тази тема или да карам на собствена глава...и накрая реших, че първото е по-добрият вариант 😄
Не знам колко килограма съм точно в момента, но предполагам към 59-60, на 177 см,. височина, 21 години.
Доста време чистих, но накрая ми останаха едни кофти паласки, които не се махнаха дори когато стигнах 54 кг. Затова сметнах, че ще е добре да кача малко мускул за по-добра визия...и после, ако се налага, да изчистя пак, за да постигна така желаното оформяне.
По груби сметки, КБ ми е към 1900-2000. Мисля да добавя 200 калории плюс на ден. Тренирам 4-5 пъти седмично, като половината тренировки са на стрийт фитнес. Още съм слаба работа на набиранията и кофичките, но се надявам като поукрепна малко, да успея да направя няколко поредни бройки 😄
Хапвам предимно овесени ядки - може би малко повече от необходимото, голяма слабост са ми, днес сигурно имам към 200 гр.(на два пъти 😄). Накисвам ги във вода и ги ям с около 150 гр кисело мляко, 3.2%. Хапвам ги с доза протеин. Също така в менюто имам спагети, ориз, царевица...и общо взето това са ми въглехидратите, плюс минус някой плод и зеленчук.
Протеинът го набавям главно от яйца, месо и риба тон.
Малко съм параноя на тема подкожни мазнини, та се надявам да кача минимално количество от тях в този период.
Въпросът ми е дали храната така е добре, а и всякакви препоръки са добре дошли. Досега 1 година се занимавах само с НВД и чистене, та високите въглехидрати са ми тъмна Индия все още.
Мерси!
18.06.17
17:38
Здравей!
Да, добра идея е да увеличаваш плавно калориите спрямо това, което приемаш сега. Просто трябва да опиташ, да се наблюдаваш и при нужда да променяш.
Не знам колко активно тегло искаш да качиш, но си се въоръжи и с търпение. 🙂