Аминокиселини от аптека

Здравейте! Вчера си закупих аминокиселини от една от най-големите аптека в София. Днес когато ги отворих, от вътрешната страна нямаше опаковъчния картон на кутията. От външната страна всичко беше запечатано както си трябва. Според Вас дали са истински, все пак ги взех от аптека?

Carbohydrate

13.07.17
19:30

не си хаби парите за хранителни добавки....99,9% не отговарят на съдържанието....било то и от аптека 🙂

Това, че са от аптека, не е никаква гаранция. Може да е гаранция за лекарствата (донякъде), но при добавките, независимо откъде се купуват, никога не можеш да имаш гаранция.

По принцип повечето продукти наистина имат фолио под капачката, но има и такива без. Отделно, при някои гърлото под капачката е затворено с картонче, което е слабо залепено и при отваряне на капачката то остава на нейното дъно.

На твое място не бих се притеснявал. Ако усетиш нещо нередно докато ги приемаш, може да ги спреш.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.07.17 10:21.

17.09.17
23:58

Като цяло, редно е да избягваш купуване на този вид хранителни добавки от аптека (която и да е). Аптеката е добро място за добавки като рибено масло, витамини и форули за ставите.

Но какъвто и да е протеинов или аминокиселинен комплекс (насочен към спортна дейност) е редно да се търси в специализирани магазини. Причината в аптеките все още да се прокрадват продукти на Nutrim и Biogame е защото това са единствените места, където тези продукти имат шанс да бъдат продадени. Същите просто няма как да оцелеят  в NitroTiger или Power and Beauty, защото са вече познати на клиента с неефективността им.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1