Родното черноморие - дискусия

Прескочи до:

18.08.17
23:37

Глупости са това за Менгеле...измислици,като за гения на младия Калашников.

Bart Simpson

18.08.17
23:55

Склонен съм да вярвам, че боравиш с повече информация от мен, но не е ли всеобщоизвестен факт, че касапина Менгеле е дръпнал медицината доста?

17.09.17
23:16

Мина лятото, но тази тема ме накара да се разровя и да потърся най-красивите и девствени кътчета на България. Въпреки ангажиментите успях, в предвид края на сезона, да се добера до най-южното от тях - защитеното устие на река Велека, на територията на гр. Ахтопол, с. Бродилово и с. Синеморец. Аз бях в Синеморец и успях да отскоча до плаж Силистар. Красотата на природата и чистотата на водата не отстъпва на добрите гръцки плажове, които, за който не знае, са обявени за такива с най-чистата вода в EU. Но наоколо няма никакво застрояване. Нашето черноморие е много малко - 354 км., срещу, да речем, Гръцкото - 14880 км., Турското 7200 км. Гърция има 486 плажа със син флаг за 2017 г., което я нарежда на второ място в света по екологично качество на плажовете, обаче, критериите за син флаг включват и защита на природните богатства в крайбрежните зони. А ние там “горим” с безумното си застрояване и въпреки това имаме 11. Тези 354 км. няма как да станат повече без Симеон или някакъв природен катаклизъм. До тогава, малко от тях ще стават “за море”, а повечето за по-близкия и евтин Тайланд за европейците.
Аз искам да съм за Българското черноморие

Bart Simpson

17.09.17
23:34

Ето я Велека в  шест часът сутринта.Аз и племенникът ми гребем.
Има нещо свръхестественно в тази река.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.09.17 23:35.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1