Растеж на височина

07.08.17
00:11

Здравейте .
Висок съм 165см , а съм на 13 години (септември навършвам 14) . Знам ,че всичко е до гени , но искам да науча как да стана по-висок ! Чел съм , че рибеното масло , сокът от моркови , висенето на лост ,скачането и сънят помагат за издължаването ,но моля споделете още начини за растеж на височина и кои храни да ям . Тежа 56 кг и не ям много . Избягвам хляба , за да не напълнея , а трябва да ям , за да порастна .

Темата беше редактирана от Crischon на 07.08.17 00:22.

Здравей, аз съм на 14г. 177см съм висок.Не се притеснявай за височината си ще растеш до 20г възраст.Зависи дали родителите ти са високи.При мен не са много, майка ми е 160см а баща ми е 181см.Може да разцъкваш спортове които се противопоставят на гравитацията като (баскетбол аз тренирам) и волейбол.Хубаво е и да разтягаш 🙂

07.08.17
15:57

казано от Георги Иванов на 07.08.17, 15:06:

Здравей, аз съм на 14г. 177см съм висок.Не се притеснявай за височината си ще растеш до 20г възраст.Зависи дали родителите ти са високи.При мен не са много, майка ми е 160см а баща ми е 181см.Може да разцъкваш спортове които се противопоставят на гравитацията като (баскетбол аз тренирам) и волейбол.Хубаво е и да разтягаш

и при мен родителите ми са толкова високи , но аз съм нисък . Искам да порастна тази година

Мнението беше редактирано от Crischon на 07.08.17 16:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1