09.09.17
12:19
Искам да попитам дали някой има същия проблем като мен да става през нощта за да яде ?
От 3 месеца близо ям доста често (5-6 пъти на ден) и точно от тогава започна проблема с яденето посред нощ.
Моля коментирайте ако имате идеи как да преборя този проблем или нещо да ям точно преди лягане... :(
Благодаря предварително
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
11.09.17
19:40
Какво друго се е променило в начина ти на живот, откакто се случва това ставане нощем, за да ядеш?
Сигурен ли си, че причината е само по-честото хранене през деня?
11.09.17
21:53
И аз имах същия проблем ставах към 1-2-3 часа сутрин и ядях бързи въглехидрати (junk food),а цял ден се лишавах и накрая се обезсмисляше хранителния ми режим . Заради това моят е съвет хапвай си през деня каквото ти се яде в минимално количество ,ако е нещо вредно . Например ,ако ми се яде вафла си хапна 1-2 хапки от вафлата и я оставя или пък 1 редче шоколад .
11.09.17
23:10
Аз също имам такъв проблем.., през нощта ям безумни неща, а през деня не мога и да си помисля за такава храна. Обезсмисля ми се целия режим, а не мога да спра. Искам, а не мога... И аз бих извикала “помооощ”.Препоръчвам ти кисело мляко с извара, или само извара, белтъци(или пък цели яйца) ,приготвени още преди да си легнеш и като се събуждаш да си хапваш от тях(но при мен не работи много, въпреки, че знам 🙂 ). По-принцип е по- добре без тази храна, но с нашия ” проблем”, защото за мен е, е подходящо. Някой ако мисли нещо по-различно да сподели?
Мнението беше редактирано от Цвети Георгиева на 11.09.17 23:23.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече