11.09.17
22:00
Доста видове извари съм пробвал ,но от скоро попаднах на обезмаслена извара от Ли**л на Pi*os ,обаче вкуса и е доста различен и приятен за ядене за разлика от изварата ,която познавам . Дали в нея има нещо истинско ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.09.17
22:38
Аз съм пробвала няколко вида на Pilos, мисля че са хубави., но за коя по-точно става на въпрос, колко процента масленост има?
11.09.17
22:57
Зелена опаковка 0.2% масленост
Тази в кутииката, като от майонеза е вкусна и стои кремообразна, колко е качествена не знам, но излиза доста скъпо, кг. е почти 7 лв.
11.09.17
23:28
Аз не се сещам за такава, но ако е кремообразна, май няма да е много тип извара.
11.09.17
23:28
Да точно тази е ,иначе си взимам от лидел кашкавалена извара на родна стряха в кофичка и има вкус на истинска извара.
11.09.17
23:33
Загрей си мляко до 68 градуса, прибави му една двайста от общото количество мляко-оцет,разбъркай, остави да се отцеди за два часа.Ако искаш си я подсоли.
Те ти извара.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече