Първи ден във фитнеса.

26.09.17
17:44

Здравейте! Аз съм момче на 16 години, 10клас. Висок съм 1.80 и теглото ми е 66 килограма. Реших да започна да ходя на фитнес и да развивам тялото си. Тренирал съм футбол няколко години и знам какво е да се спортува. Решил съм от октомври месец да започна фитнес, но не знам какво трябва да правя, неориентиран съм. Затова реших да пиша и попитам тук. Целта ми е да стегна тялото си и да го оформя. Може би ще прозвучи глупаво, но реших да ви попитам. Ако може да ми дадете някакъв съвет, някаква ориентация какво да правя. Някаква програма за фитнеса, добавки и хранене. Всичко това ми трябва за да започна, ако не се лъжа. Пак казвам искам да стегна тялото си и да вдигна мускулна маса. Моля тези които ще ме хейтят, просто да не коментират.  Много ще съм благодарен, ако някой може да ми помогне 🙂
Поздрави!

Добре дошъл!

Никой няма да те “хейти”. 🙂
Хубаво е, че имаш желание да спортуваш.

Започни от тези ръководства за начинаещи, а след това задай въпросите си, ако има такива.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1