Качване на мускулна маса или отслабване?

02.10.17
19:34

Здравейте! Писал съм две теми тук някой може и да знае горе-долу за какво става на въпрос. Обсъждам в фитнеса с по напреднали от мен чета но винаги намирам различен отговор от това което търся. На кратко на 15г висок 160 около 50кг. Ако пълнея това е само в корема в ръцете и краката съм слаб до някъде бих казал, че е по бащина линия защото баща ми е така. Ям здравословно най вече каквото приготви мама а за училище или си нося от вкъщи или не ям. Някой хора ме съветвст да качвам маса защото в ръцете както казах съм слаб и така, а пък други ми казват, че трябва да отслабвам за да ми се прибере корема. Но тук идва и голям приблем че като започна да остлабвам започвам да приличам на скелет. Така, че моля да чуя вашето мнение какво е ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Основен консуматор на мазнини са мускулите, т.е. качи мускулна маса, чрез системни, целенасочени и разнообразни тренировки за цялото тяло.
Мъжкият организъм е предразположен към натрупване на мазнини около коремната област.

07.10.17
01:58

Сега е момента! 15 години е перфектна възраст! Ако , както и в горният коментар пише, сега започнеш редовни системни тренировки ориентирани за мускулна маса и започнеш да възпитаваш хранителния си режим до другата година ще виждаш значителен ефект, а какво да говорим за по-нататък. Тренира ли човек, малко или много се балансират мастните разположения по тялото(много елементарно казано) 😄 , въпреки ,че някой хора имат много лош генетичен потенциал и трудно го преборват , но ГО ПРАВЯТ! Айде , не губи време ,почвай! Има идеални програми из сайта, за стартиращи!

Благодаря много

08.10.17
10:49

Какъв е опита ти? От колко време тренираш?

Ами фитнес от 1 месец тренирал съм и преди редовно около 2 месеца всеки ден

08.10.17
14:32

Опиши ми какво ядеш един обикновен ден, тъй като понякога ние си мислим, че се храним здравословно, но имаме доста пропуски

08.10.17
14:44

казано от Крум Недялков на 08.10.17, 14:21:

Калориен дефицит. Мускулна маса ще качваш, докато гориш мазнини (newbie gains)

Мнението беше редактирано от Tumbac на 08.10.17 14:46.

казано от polinns на 08.10.17, 14:32:

Опиши ми какво ядеш един обикновен ден, тъй като понякога ние си мислим, че се храним здравословно, но имаме доста пропуски

Ами закусвам или една ябълка с банан защото съм на училище или сандвич от вкъщи. За обяд ям каквото има вкъщи някой път си взимам пилешка пържола и към нея прибавям една чушка с малко сирене или кашкавал. А за вечеря обикновенно салата с каквото е приготвени вкъщи а ако не ям от това си приготвям варени яйца също с чушка и сирене или кашкавал.

казано от Tumbac на 08.10.17, 14:44:

Тоест да горя мазнини или?

Мнението беше редактирано от Крум Недялков на 11.10.17 19:46.

11.10.17
20:38

казано от Крум Недялков на 11.10.17, 19:46:

казано от Tumbac на 08.10.17, 14:44:

Тоест да горя мазнини или?

Да и гледай да качваш сила на упражненията

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1