02.10.17
19:34
Здравейте! Писал съм две теми тук някой може и да знае горе-долу за какво става на въпрос. Обсъждам в фитнеса с по напреднали от мен чета но винаги намирам различен отговор от това което търся. На кратко на 15г висок 160 около 50кг. Ако пълнея това е само в корема в ръцете и краката съм слаб до някъде бих казал, че е по бащина линия защото баща ми е така. Ям здравословно най вече каквото приготви мама а за училище или си нося от вкъщи или не ям. Някой хора ме съветвст да качвам маса защото в ръцете както казах съм слаб и така, а пък други ми казват, че трябва да отслабвам за да ми се прибере корема. Но тук идва и голям приблем че като започна да остлабвам започвам да приличам на скелет. Така, че моля да чуя вашето мнение какво е ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.10.17
23:44
Основен консуматор на мазнини са мускулите, т.е. качи мускулна маса, чрез системни, целенасочени и разнообразни тренировки за цялото тяло.
Мъжкият организъм е предразположен към натрупване на мазнини около коремната област.
07.10.17
01:58
Сега е момента! 15 години е перфектна възраст! Ако , както и в горният коментар пише, сега започнеш редовни системни тренировки ориентирани за мускулна маса и започнеш да възпитаваш хранителния си режим до другата година ще виждаш значителен ефект, а какво да говорим за по-нататък. Тренира ли човек, малко или много се балансират мастните разположения по тялото(много елементарно казано) 😄 , въпреки ,че някой хора имат много лош генетичен потенциал и трудно го преборват , но ГО ПРАВЯТ! Айде , не губи време ,почвай! Има идеални програми из сайта, за стартиращи!
08.10.17
01:28
Благодаря много
08.10.17
14:21
Ами фитнес от 1 месец тренирал съм и преди редовно около 2 месеца всеки ден
Опиши ми какво ядеш един обикновен ден, тъй като понякога ние си мислим, че се храним здравословно, но имаме доста пропуски
казано от Крум Недялков на 08.10.17, 14:21:
Калориен дефицит. Мускулна маса ще качваш, докато гориш мазнини (newbie gains)
Мнението беше редактирано от Tumbac на 08.10.17 14:46.
11.10.17
19:45
казано от polinns на 08.10.17, 14:32:
Опиши ми какво ядеш един обикновен ден, тъй като понякога ние си мислим, че се храним здравословно, но имаме доста пропуски
Ами закусвам или една ябълка с банан защото съм на училище или сандвич от вкъщи. За обяд ям каквото има вкъщи някой път си взимам пилешка пържола и към нея прибавям една чушка с малко сирене или кашкавал. А за вечеря обикновенно салата с каквото е приготвени вкъщи а ако не ям от това си приготвям варени яйца също с чушка и сирене или кашкавал.
11.10.17
19:46
казано от Tumbac на 08.10.17, 14:44:
Тоест да горя мазнини или?
Мнението беше редактирано от Крум Недялков на 11.10.17 19:46.
казано от Крум Недялков на 11.10.17, 19:46:
казано от Tumbac на 08.10.17, 14:44:
Тоест да горя мазнини или?
Да и гледай да качваш сила на упражненията
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече