Проблем с плуването

09.10.17
18:45

Здравейте. Момиче съм на 16г. 41кг. От лятото тренирам плуване. Не можех да плувам за това започнах от малкия басейн. Но от както треньора ме вкарва в големия има проблем. Според него правя всичко както трябва, но явно нещо не е както трябва. Сърцето ми започва да бие много силно, не ми стига въздух, сякаш съм тичала много и излизам от басейна и повръщам. И това става само като съм в големия. Не е от яденето. Следях какво ям точно заради това. Ям 1 и 30 преди плуване. Пробвах и да ям плод малко преди плуване да не е от глад. Но не е. Не знам какво да правя за да имам повече сила за да си правя тренировките без да повръщам. Моля ви да ми пишете ако знаете какво да правя защото не искам да се отказвам.

09.10.17
18:57

Може би това се получава от пренатоварване. Според мен незабавно обясни ситуацията на твоя треньор.

Carbohydrate

09.10.17
19:37

не е от силата, а просто нямаш голям кислороден обем...а като допуснем, че си в големия басейн и това още повече синтезира адреналин в кръвта, то всичко си става на местата. Работиш над прага на своя кислородния обем на сърцето. трябва ти издържливост...трябва да имаш по-разтегнато сърце.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1