Фитнес и др. спорт

Здравейте!
Тъй като ходя на фитнес и след обедните часове ходя  на бадминтон, дали това ще ми повлияе върху развитието на мускулите, защото аз си мисля , че като тренирам  и после ходя на бадминтон и се претоварвам и  това ще забави мускулният ръстеж от доста претоварваме. Та искам да Ви попитам дали съм прав или не?

Аз също тренирам футбол и ходя на фитнес след тренировките и наистина е малко зор и се претоварваш отначало обаче после свикваш и ще имаш супер резултати. Много е важно какво хапваш през деня за да имаш достатачно енергия и сила за да издържиш и колко пъти седмично тренираш бадминтон и фитнес.

Дали се претоварваш или не - това не е ясно и трудно може да се прецени по описание във форум. Можеш да си сигурен, че не е толкова лесно да се претовариш. Едва ли ще повлияе негативно върху развитието ти. Постави си ясни цели.

Благодаря за съветите!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1